• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2022

18:48

AUTOPROJEKCIJA JE ČUDO! Vesić: Zdravko Ponoš i Vuk Jeremić jasno govore šta bi radili da su na vlasti!

Beograd.rs

Politika

AUTOPROJEKCIJA JE ČUDO! Vesić: Zdravko Ponoš i Vuk Jeremić jasno govore šta bi radili da su na vlasti!

Podeli vest

Poslednjih dana sinhronizovano su predsednički kandidat Zdravko Ponoš i Vuk Jeremić optužili predsednika Aleksandra Vučića da će odmah posle izbora koji se održavaju u Srbiji 3. aprila uvesti sankcije Ruskoj Federaciji

Ponoš i Jeremić kada izgovaraju ovakve neistine polaze od sebe, odnosno govore ono što bi oni radili da su na vlasti.

Već su se jednom tako ponašali o čemu svedoče depeše koje je objavio Vikiliks, a iz kojih se vidi kako je, tada Jeremićev direktor u Ministarstvu spoljnih poslova, Borko Stefanović išao u ambasadu SAD u Beogradu i tražio od tadašnje vlade da SAD ne priznaju samoproglašenu nezavisnost Kosova i Metohije dok Tadić ne pobedi na izborima. Tako oni razumeju međunarodnu politiku.

Aleksandar Vučić je pokazao poslednjih deset godina, kako vrši najodgovornije državne funkcije, da je imun na pritiske i da vodi isključivo politiku u interesu Srbije, a ne bilo koje druge strane države kao što se to radilo u vreme dok su Srbijom vladali Đilas, Ponoš i Jeremić.

Srbija ima jasan i principijelan stav da osuđuje agresiju na Ukrajinu, jer taj akt je suprotan međunarodnom pravu i isto ono što je NATO nama uradio 1999. godine. Istovremeno, ne smatramo da su sankcije delotvorno sredstvo međunarodne politike i zato što smo i sami bili pod sankcijama ne uvodimo ih drugim državama.

Srbija danas ima veoma snažnu poziciju u međunarodnoj zajednici i naš glas se uvažava, a predsednik Aleksandar Vučić jedan je od najuticajnijih evropskih državnika.

To je razlika između Srbije danas koju vodi Vučić i one koju su vodili Đilas, Ponoš i Jeremić. Nas svi poštuju dok ste se vi izvinjavali svima od Hrvatske pa nadalje. Zato nema potrebe da Vučića optužujete za nešto što biste sami uradili i još biste se izvinjavali jer niste dovoljno brzi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatokosa

pre 2 godine

Nikakve sankcije Ruskoj Federaciji ne dolaze u obzir. Niti bilo kome.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija