• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. Kljajić

17.03.2022

07:00

HISTERIJA! HRVATI NE ZNAJU VIŠE GDE UDARAJU Padaju im dronovi na glave, a oni se bave spotom Vučića

beta/danijel kasap/tanjug

Politika

HISTERIJA! HRVATI NE ZNAJU VIŠE GDE UDARAJU Padaju im dronovi na glave, a oni se bave spotom Vučića

Podeli vest

Usred skandala zbog drona iz Ukrajine koji se natovaren bombom srušio na Zagreb, hrvatski mediji za glavni problem proglašavaju predizborni spot predsednika Srbije!?!

Opsednuti
Nikada se nijedan srpski medij nije bavio nijednim predizbornim spotom bilo kog hrvatskog političara

Marko Matić


Portali 'Dnevno' i 'Večernji', kao i gotovo svi zagrebački dnevni listovi, objavili su juče pljuvačke tekstove o Vučićevom spotu 'Frižider', koji je preksinoć premijerno objavljen.


'Vučić skočio iz frižidera pred trudnicu! ', 'Novi bizarni spot Aleksandra Vučića: izlazi iz frižidera, pa se u njega vraća' - ovako glase udarni naslovi na hrvatskim portalima, koji uz opis predizbornog spota ponovo optužuju Vučića i zato što se u jednom od prethodnih spotova pojavio u dukserici!?!

Opsednuti

Nikada se nijedan srpski medij nije bavio nijednim predizbornim spotom bilo kog hrvatskog političara
Marko Matić


Komentarišući ovakve histerične reakcije, Marko Matić iz Centra za odgovorne medije kaže da su Hrvati sve rekli sami o sebi.
- To što se hrvatski mediji opsesivno bave kampanjom i unutrašnjim stanjem u Srbiji, jasan je pokazatelj straha i ne baš zdravog rivalstva koje u tamošnjoj javnosti postoji prema našoj zemlji. Pa u Srbiji gotovo da niko nije ni znao ko su bili kandidati na izborima u Hrvatskoj, niti se neko bavio tom temom. Nikada se nijedan srpski medij nije bavio nijednim predizbornim spotom bilo kog hrvatskog političara. I to govori mnogo o njima i o nama. I baš zato Srbija beleži istorijske ekonomske uspehe, jer mi se bavimo svojim problemima i napretkom, a ne onim što se događa u komšijskom dvorištu - naglašava Matić.

Đilasovci i Šiptari podržali Hrvate!

Đilasovski portal 'Nova' i šiptarski sajt 'Ballkani' pridružili su se juče hejterima iz Hrvatske.
'Da li je ovo najsmešniji politički spot u istoriji, Vučić Srbima ulazi i u frižidere... Politička kampanja u Srbiji prelazi na više nivoe, što se tiče kreativnosti i ideja. Srpski predsednik Aleksandar Vučić je jednom paru 'ušao' u frižider', piše 'Ballkani'.
Ni đilasovski portal 'Nova S' nije izostao u ovom ismevanju.
"Neko u SNS misli da je ovo smešno: Vučić i bukvalno iskače iz frižidera."

Poslanik SNS Aleksandar Marković ocenjuje da ovo ništa nije novo.


- Neverovatno je sa koliko se pažnje i neskrivene mržnje u Hrvatskoj bave srpskim političkim prilikama. Kao da time pokušavaju da skrenu pažnju sa gomile sopstvenih nerešenih pitanja. Oni sve svoje frustracije leče svakodnevnim napadima na Srbiju i naročito Aleksandra Vučića, koji im je stalna meta - podvlači Marković.


Marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže da hrvatski mediji znaju šta valja, čim se bave ovom temom.


- Da Vučićevi spotovi ne valjaju, pa niko se njima ne bi ni bavio, a ponajmanje Hrvati. To što su ti spotovi tema i u Zagrebu i u Sarajevu samo je kompliment i za Vučića i za njegov izborni tim - zaključuje Krstić.
 

IŠTVAN KAIĆ, MEDIJSKI ANALITIČAR:

Hrvatski mediji su uvek voleli Vučića u istom onom smislu po kojem su najoštriji protivnici gej orijentacije najčešće upravo latentni gejevi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zeljko

pre 2 godine

Sta reci za hrvate...ljigavci da ih nema gorih a i super im armija?nisu uspeli uociti droncic..cudo da ga nisu Srbi poslali?stasno bas a Eu im se kompletna smeje ...pa sta da se drugo i radi ljigavcima ..Vucko je svet izmislio za njih

Stefan

pre 2 godine

Hrvatima je bitnije da gledaju druge a ne svoju zemlju!

Njanja

pre 2 godine

Ono što je očigledno da rukovodioci Hrvatske svoju ljubomoru i zavid na našu Srbiju i vođstvo predsednika Vučića izražavaju na ne stručan način.

Neda

pre 2 godine

Hrvatima bi bolje bilo da gledaju malo više u svoje dvorište gde situacija i nije tako bajna a malo manje da se bave Srbijom.

Bojana

pre 2 godine

Hrvati, gledajte i učite od najboljih kako se vodi uspešna država! Nikada to nećete uspeti jer ste puni mržnje.

Veljko M

pre 2 godine

Za razliku od Hrvatske Srbija njeće nikada dozvoiti da joj vršljaju dronovi sa raznim eksplozivima. Ona će to u što kraćem vremenu prizemljiti.

Glasinac

pre 2 godine

Najgore je kada neko svoj hlen hede, a tuđu brigu brine.

Milan Š

pre 2 godine

Ne bih se iznenadio da Hrvatska optuži Srbiju da im je ona taj dron poslala.

Minja

pre 2 godine

Ima narodna poslovica -Za dobrim konjom se prasina dize. Samo neka pricaju o Srbiji, znaci da smo jako bitan faktor na Balkanu.

Jasmina

pre 2 godine

Hrvati su tri dana vjecali da li je pao meteor ili su to vanzemaljci sleteli.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija