• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2022

14:35

Narode, pogledaj kako neodgovornu opoziciju imaš! Kad se dele fotelje, tuku se međusobno, a kad treba da se brine o Srbiji i narodu onda se prave mrtvi!

e-stock

Politika

Narode, pogledaj kako neodgovornu opoziciju imaš! Kad se dele fotelje, tuku se međusobno, a kad treba da se brine o Srbiji i narodu onda se prave mrtvi!

Podeli vest

Kad se dele fotelje, opozicija se međusobno tuče, ogovara, namešta, smešta, a kad je potrebno da se brine o sudbini naroda i države i da se preuzme odgovornost, onda ni o čemu nemaju stav

U onom trenutku kada treba da se preuzme odgovornost za državu i narod, opozicija poručuje - mi smo opozicija, mi ni o čemu nemamo stav, pravimo se mrtvi, pa neka propadnu i narod i država!

Tako su nam iz Narodne stranke Vuka Jeremića, na pitanje da li se zalažu za uvođenje sankcija Rusiji, ostavili medije uskraćene za odgovor pod izgovorom da su oni opozicija.

– Još uvek je rano za to pitanje. Mi svakako nismo u vlasti i ne odlučujemo o tom pitanju – rekao je Jeremić.

Dakle, rešili su da se prave nevešti i prećute o najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima.

 

Pogledajte! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Eto, to je to, nemaju stav! Ni o čemu važnom i bitnom oni nemaju stav i nebi ga imali i da kojim slučajem, ne daj bože, dođu na vlast! Oni bi tada slušali šta im kažu ambasade! Njihov jedini jasan stav je da hoće na vlast! I sa Boškom Obradovićem, Milicom, Milošem, Đilasom i sa bilo kim ko je samo željan vlasti! Nema tu nikakve politike, stava ničega, šuplja priča! Nije mi jasno samo ko glasa za ovakve!

Fica

pre 2 godine

Zato nece ni dobiti priliku da sedaju u fotelje!

Zoki

pre 2 godine

Pomeranje opozicionog nameštaja po kući, izazvao je pravi haos u dizajnerskoj profesiji. Jedni se zalažu za poštovanje feng šui principa, drugi idu logikom, da bude u prostorijama više svetlosti. Svako bi da vodu nosi i da travu kosi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija