• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2022

11:36

RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA U NEDELJU U 11 ČASOVA!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA U NEDELJU U 11 ČASOVA!

Podeli vest

Predsednik Srbije i predsednik Ruske federacije razgovaraće u nedelju u 11 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će sa šefom ruske države Vladimirom Putinom razgovarati u nedelju u 11 sati.

Vučić je, komentarišući izjavu Srđana Milivojevića da uskoro uslediti "spasiba na družbi", kazao da će toga svakako biti jer će razgovarati sa Putinom, kao i da se obojica uvek pristojno ponašaju i pozdravljaju i zahvaljuju.

- Taj koji je to rekao ne zna nijedan jezik - kritikovao je on.

Vučić je, osvrnuvši se na osmehe i podsmehe pojedinaca u vezi razgovora sa Putinom, najavio da će se s njim čuti u nedelju u 11 sati.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Vučić

- Svaka priča, izmišljotina, sve im padne u vodu, svaka laž, baš ih briga, sutradan nastave sa novim, a narod mora da živi i gleda ko je taj koji će da brine, da se ponaša odgovorno i ozbiljno - dodao je on.

Izrazio je uverenje da će sa Putinom imati ozbiljan, korektan razgovor, da će govoriti o gasnom ugovoru, saradnji i svim drugim pitanjima.

Vučić je najavio da će uskoro biti važnih poseta iz Evrope, sveta, ali i Ruske federacije, pošto samo u jednu zemlju mogu da dođu, dok, kaže, im "ovi stručnjaci ne kažu da to više ne mogu".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni bot

pre 2 godine

Hoce li biti prenos na Pinku kod onog midzita?

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija