• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.08.2022

20:44

NAPORAN DAN, ALI NE ODUSTAJEMO OD MIRA, DIJALOGA, STABILNOSTI I DOSLEDNE BORBE ZA NAŠU SRBIJU! Pogledajte kako je izgledao predsednikov dan!

printscreen

Politika

NAPORAN DAN, ALI NE ODUSTAJEMO OD MIRA, DIJALOGA, STABILNOSTI I DOSLEDNE BORBE ZA NAŠU SRBIJU! Pogledajte kako je izgledao predsednikov dan!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak u kojem je rezimirao današnje aktivnosti

- Naporan dan sa mnogo važnih sastanaka u Beogradu, kao i ozbiljnih i teških razgovora u Briselu, na kojima sam još jednom potvrdio pozicije Srbije od kojih ne odustajemo: mir, dijalog, stabilnost, dosledna borba za našu Srbiju.

Sutra nas očekuje još teži dan, sa brojnim izazovima. Nastavljam da se borim svim snagama za našu zemlju, za naše građane, za poštovanje međunarodnog prava i za mir celog regiona, koji nam je svima toliko potreban - napisao je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

 

 

 

Podsećamo, Vučić se danas sastao sa ministrima Sinišom Malim i Nikolom Selakovićem, sa šefom svog kabineta Ivicom Kojićem, ambasadorkom Kine Čen Bo, direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, a potom odleteo u Brisel gde su ga čekali naporni razgovori sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kraj: Danci ipak lak zalogaj za "pancere"!
EURO 2024

Kraj: Danci ipak lak zalogaj za "pancere"!

Dašanji program na Evropskom prvenstvu u Nemaćkoj posvećen je dvema utakmicama osmine finala. Švajcarska je savladala Italiju sa 2:0 i izbacila ih sa takmičenja. U istoj fazi takmičenja u Dortmundu se sastaju Nemačka i Danska.

29.06.2024

15:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija