• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.02.2023

11:49

Tadić: Najoštrije osuđujem pretnje smrću Vučiću tokom protesta

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

Tadić: Najoštrije osuđujem pretnje smrću Vučiću tokom protesta

Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić najoštrije je danas osudio pretnje smrću upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tokom protesta ispred zgrade Predsedništva i poručio da je nedopustivo da bilo ko bude izložen pretnjama zbog političkih stavova.

 

- Najoštrije osuđujem pretnje smrću, upućene Vučiću tokom jučerašnjeg protesta! Nedopustivo je da bilo ko bude izložen pretnjama zbog svojih političkih stavova i takve pretnje moraju biti principijelno osuđene, a ne spram toga da li politički podržavamo onog kome su upućene - naveo je Tadić na svom nalogu na Tviteru.

Sa protesnog skupa koji su sinoć kod zgrade Predsedništva Srbije organizovale desničarske organizacije, nezadovoljne francusko-nemačkim planom za KiM, upućeno je niz uvreda i pretnje na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

a sta ste vi zuta stoko Franceticka uradili sa Slobodanom milosevicem ,klosarcine jedne izdajnici ,[etokolomnasi

(VIDEO) "LEZI DOLE"! Evo kako su uhapšeni ekstremisti Damnjan Knežević, Dejan Zlatanović i Dejan Bobaček, koji su pretili Vučiću smrću!
Politika

(VIDEO) "LEZI DOLE"! Evo kako su uhapšeni ekstremisti Damnjan Knežević, Dejan Zlatanović i Dejan Bobaček, koji su pretili Vučiću smrću!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, uhapsili su D. К. (1988), D. Z. (1971) i D. B. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se D. B. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

16.02.2023

11:40

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija