• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

11.04.2023

07:05

ALBANSKI TEROR SE NASTAVLJA! Pripadnici ROSU ranili Srbina kod Bistričkog mosta - čovek u teškom stanju prebačen u bolnicu (FOTO+VIDEO)

Kosovo online

Politika

ALBANSKI TEROR SE NASTAVLJA! Pripadnici ROSU ranili Srbina kod Bistričkog mosta - čovek u teškom stanju prebačen u bolnicu (FOTO+VIDEO)

Podeli vest

Srbin M.J. iz Zvečana ranjen je kasno sinoć iz vatrenog oružja nedaleko od tog mesta u blizini Bistričkog mosta. Kako nezvanično saznaje reporter Kosovo onlajn, na njega su, dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu, pucali pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije - Rosu.

Prema rečima doktora Nikole Radojičića, dežurnog hirurga KBC "Kosovska Mitrovica", M.J. je operisan i nalazi se u šok sobi.

- Nešto posle 22 sata na naše odeljenje primljen je pacijent sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predelu desne strane grudnog koša. Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan. Zaustavljeno je krvarenje i on je sada trenutno van životne opasnosti i smešten je u jedinici intenzivne nege na dalje praćenje - rekao je Radojičić za Kosovo onlajn.

Kako za Kosovo online kažu u Domu zdravlja Zvečan, gde je M.J. primljen i odakle je sanitetom prevezen u bolnicu u Severnoj Mitrovici, ranjeni je  rekao da su na njega pucali pripadnici Rosu jedinice u blizini Bistričkog mosta dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 1 godinu

Vučić laže!!Ubijaju naš narod ne sme da pisne!!

Mile lala

pre 1 godinu

Treću sveci vrgoše priliku, Da se Srblji na oružje dižu, Al se Srblji, dignun ne smjedoše. Što da ih ne ubijaju, kad nemaju..... Mi ne možemo da shvatimo da šipci razumeju samo silu. SADisti sad ne smeju ni da pisnu, jer ih na drugim mestima strašno pritiskaju. Ali, nama su terali strah u kosti, i trpimo šiptarski teror. Po mom mišljenju, Srbi na Kim treba da se podignu na ustanak, ili javno, ili tajno (znači, da osnuju partizan ske jedinice, koje će svake noći, ubiti po jedno desetak šiptarskih vojnika). A Srbija da ih svesrdno pomaže, i zvanično, poziva da se obe strane smire. Ako neko iz vana interveniše, smicati i njih. Opšti haos. U SbUN, da se traži da ne sme niko iz vana da interveniše. A diplomatskum putem, dovesti vojsku SevKor, Kine, Rusije, plaćenik i slučno. Prevršilo je ovo, svaki dan, jedan Srbin manje.

mp

pre 1 godinu

Ajde dosta te više političke koretnosti ... kakvi albanci ??? Oni su šiptari ili skraćeno šipci i sami sebe zovu šiptarima ... baš jih dovodimo do ludila sa tim izmišljenim imenom ... a i naš grb imaju samo ga u crno ofarbali ...

Hogar

pre 1 godinu

Qrčio se internet ratnik pa dobio po guzici!!!

Lobotomirani

pre 1 godinu

Ko je povukao barikade pa sad imamo ROSU na severu KiM

Ja

pre 1 godinu

Jako lepo sporovodite zadatu destabilizaciju. Opet huskate na rat po nalogu Rusije. Policija se oglasila i demantovala da su oni pucali i on nije u teskom stanju. Goveda, nije vam dosta stradanja, hocete opet rat. Eto nema tablice na autu, krece se nocu, ko zna cime se bavi i ko je pucao. Vi ste posast koja stvara nacionalnu mrznju i vraca nas u devedesete. Bolesnici.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija