• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2023

11:01

VANREDNA KONFERENCIJA U VLADI SRBIJE POVODOM MASAKRA U ŠKOLI NA VRAČARU! Obratiće se ministri Danica Grujičić i Branko Ružić!

Politika

VANREDNA KONFERENCIJA U VLADI SRBIJE POVODOM MASAKRA U ŠKOLI NA VRAČARU! Obratiće se ministri Danica Grujičić i Branko Ružić!

Podeli vest

Vanredna konferencija za novinare u Vladi Srbije u 13.15 povodom tragedije koja se desila u OŠ Vladislav Ribrnikar.

 

Obratiće se ministar prosvete Branko Ružić, ministarka zdravlja Danica Grujićić i predstavnik MUP.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomić Bane

pre 1 godinu

Pamtim dogadjaj od pre četeredeset godina, kad je tip opljačkao filijalu Beobanke u Njegoševoj ulici, kod Cvetnog trga u Beogradu. Policija ga je sustigla na putu za Divčibare. Neznam, ali kažu da su patolozi našli u njemu oko 150 grama olova, ali on što znam, da posle toga dobrih trideset godina poštari su sasvim mirno raznosili vrednosne pošiljke, a da ima nije falila dlaka sa glave... Tek toliko o današnjem humanizmu i renesansi....

boki

pre 1 godinu

Nazalost drzvne sluzbe reaguju tek kad dide do tragedije.Svaka afera i nasilje se zataska i mediji svasta rade a drzavs cuti

Danko

pre 1 godinu

Otac mu je jako fin i uspešan doktor, ugledni je član SNS i prijatelj predsednika, mnogo fini i kulturni ljudi i majka i otac, ne bi mrava zgazili, lično ih poznajem kao i sina im Kostu isto. Ne mogu da verujem da se ovo desilo samo zato što je dobio jedinicu iz istorije. Saučešće porodicama nastradalih. Bože spasi Srbiju.

sledeća vest

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija