• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.06.2023

11:50

PROTEST PROTIV NASILJA JE ZA SRBIJU U NATO - AKO NE MIROM, ONDA SILOM! Olenik jasno rekao šta želi opozicija: Majdan i krv na ulicama Beograda! (VIDEO)

printscreen

Politika

PROTEST PROTIV NASILJA JE ZA SRBIJU U NATO - AKO NE MIROM, ONDA SILOM! Olenik jasno rekao šta želi opozicija: Majdan i krv na ulicama Beograda! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandar Olenik, NATO lobista i poslanik u Skupštini, pozvao je početkom meseca na 'proteste protiv nasilja' u Beogradu sa kijevskog trga Majdan i poručio: 'Ništa nije slučajno'. Time je pokazao da želi reprizu ukrajinske 'obojene revolucije', u kojoj je poginulo više stotina ljudi.

Aleksandar Olenik, NATO lobista i narodni poslanik koji javno priznaje nezavisnost lažne države Kosovo, pozvao je na takozvane 'proteste protiv nasilja' u Beogradu sa trga Majdan u Kijevu, ističući da 'ništa nije slučajno'! Olenik je time pokazao da želi reprizu krvave ukrajinske 'obojene revolucije' i nasilno rušenje ustavnog poretka u Srbiji!

Olenik je svoj poziv na krvoproliće na ulicama Beograda uputio na Tviteru.

- Evo nas u Ukrajini, u Kijevu, na trgu Majdan. Ovde ćemo biti nekoliko dana. I odavde vas pozivamo na proteste protiv nasilja u Beogradu. Samo da znate, ništa nije slučajno - rekao je u kameru Olenik, i tako otvoreno pozvao da se legitimna vlast u Srbiji sruši nasilnom revolucijom, što je krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, za koje preti zatvorska kazna do osam godina i za koje ga ne može abolirati ni poslanički imunitet. Taj imunitet poslanika štiti od krivičnih dela za koje preti kazna zatvora do pet godina.

Novinar N1 upitao je Olenika šta je hteo ovim snimkom da poruči, na šta je on dao sraman odgovor.

- Da se Ukrajina borila i izborila za svoje mesto u EU, svoje mesto na Zapadu i svoje mesto u NATO, a da mi to isto pokušavamo protestima. Zato sam ja iskoristio priliku da pozovem građane na protest, jer i naši građani žele u EU i NATO, i ako ne idemo tamo mirno, kako mi iz opozicije želimo, onda ćemo drugačije - poručio je Olenik! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 1 godinu

Opozicija uvek svij interes gleda nije njima do ljudi vec do njihove pozicije

Vesna

pre 1 godinu

Olenik je jasno rekao da ako necemo u NATO milom, moracemo silom i zato ide na proteste!

Luka

pre 1 godinu

Još jedan od onih koji poziva na nasilje svojim govorom mržnje prema Vučiću i ovoj državi

Mila

pre 1 godinu

Ja se nadam da su se svi gradjani konacno uverili ko stoji iza takozvanih protesta "protiv nasilja", da su medju prvim predvodnicima upravo oni koji zele nemire i rat u Srbiji. Strasno.

Miki

pre 1 godinu

Sve vas izdajnike koji tako mislite treba pohapsiti zbog veleizdaje!

Mika

pre 1 godinu

Opozicija samo dize tenziju i ne zele nikako dobro narodu.

Isidor

pre 1 godinu

Ova ološarija od opozicije ne zna za šta više protestuje. Ovaj je izdajnik srpskog naroda!

Lil stej

pre 1 godinu

Brukq i sramota! Nećete nas prisiliti da uđemo u NATO!

Ket

pre 1 godinu

Svi znamo da opozicija želi samo probleme i propast Srbiji!

Abe

pre 1 godinu

Tu NATO bagru je odavno trebalo pohapsiti i pozatvarati.

Kristina

pre 1 godinu

Verovatno NATO finansira proteste opozicije.

Lena

pre 1 godinu

Protest protiv nasilja je skandalozno ponasanje opozicije. Umesto da se ukljuce u resenje problema na KIM, oni blokiraju autoput i izivljavaju se nad narodom

Ana

pre 1 godinu

Vi želite rat i propast Srbiji tu nema govora o protestu protiv nasilja,koristite ljudske tragedijeza skupljanje političkih poena!

Ivan

pre 1 godinu

Placenici zapada ,hoce da ruse Stpsko pravoslavlje,kakav ti Srbin ,a pozivas ns Majdan.Olosu placeni.

Keti

pre 1 godinu

Na ulicama se samo sila i prikazuje. Ja idalje ne vidim cilj ovakvih okupljanja, nista dobro nisu doneli.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija nikako da shvati da ne može ništa na silu.

Baća

pre 1 godinu

Pohapsite na vreme sve one koji pokušavaju da izvrše državni prevrat u Srbiji i bace pod noge izbornu volju građana ove zemlje. Neka vam slučaj Rusije bude opomena.

Vojka

pre 1 godinu

Dobro je da su se svi nasi neprijatelji okupili na protestima da narodu sve bude jasno.

Vojka

pre 1 godinu

Onaj ko misli da je rat Ukrajni dobro resenje svom narodu sigurno ne misli dobro.

Minja

pre 1 godinu

Olenik pokusava da uvuce Srbiju u Nato. Kakvo bestidno ponasanje. Ako on ne pamti sta je Nato radio Srbiji mi pamtimo dobro

Vojka

pre 1 godinu

Narod treba potsetiti da od bilo kakvog sukoba korist imaju najvise prodavci oruzja,narod sigurno ne.

Iva

pre 1 godinu

Cini mi se da opozicija namerno radi na tome da izazove gradjanski rat. Stalo im je samo do nasilnog preuzimanja vlasti

sombor

pre 1 godinu

Ovakve olose treba stprti na goli otok koji izazivaju nseilje na ulici i grdanski rat bednici jedni sve bi uradili samo dase docepaju vlasti

Una

pre 1 godinu

znamo mi vrlo dobro sta je opozicija i sta zele.

Baljak

pre 1 godinu

Bože ko je alternativa, ko su vodje opozicije. Znači ako ne bude po njihovom onda gradjanski rat. Ovja je bre za hapšenje.

Jelena

pre 1 godinu

Ovaj nazovi advokat je ukrajinac, potiče iz ukrajinske porodice i tako se i ponaša, jer je to njemu u ovoj zemlji dozvoljeno, uzgred da napomenem da je loš advokat ali se uhlebio u nevladinog organizaciji

Pavle

pre 1 godinu

Jedan od organizatora politickih protesta Aleksansar Olenik zeli da ovakvim sumanutim pretnjama izazove haos i sukobe u nasoj zemlji.

Maja

pre 1 godinu

Mi necemo u NATO. To zeli opozicija, ali to im nece uspeti!

Maja

pre 1 godinu

Mi necemo u NATO. To zeli opozicija, ali to im nece uspeti!

Dusan

pre 1 godinu

Opozicija gleda samo svoj lični interes, i radi sta im odgovara u datom trenutku.

Djole

pre 1 godinu

Oni, izgleda, ne biraju sredstva da bi ostvarili svoje interese.

jadranka orlovic

pre 1 godinu

Olenek posto je tako hrabar i velikodusan nek plati NATO-u pristupnicu iz svog dzepa i nek odmah ide na bojiste u Ukrainu. Samo nek izvoli srecan mu put a ne ovde po Beogradu da proliva krv zbog svojih ludackih ideja.

Dijabola

pre 1 godinu

Hapsite govna,kakva crna EU. Jer juce fon Lajen rekla da cemo uci u EU za jedno 20,30 god.,mozda...prema tome...udri Srbijo,sacuvaj sebe i obraz svoj...

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija