• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2023

15:37

Poslanica Srpske: Oduzeti signal televiziji N1!

printscreen

Politika

Poslanica Srpske: Oduzeti signal televiziji N1!

Podeli vest

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić iskreno veruje da će "nadležne institucije u Srbiji adekvatno reagovati na sramni i uvredljivi prilog Televizije N1 u kojem su voditeljka te američke medijske tvorevine i novinar Dinko Gruhonjić Republiku Srpsku nazvali 'genocidnom tvorevinom'".

- Pozivam direktora Regulatorne agencije za komunikacije u BiH da odmah nađe način i oduzme signal N1 televiziji na prostoru Republike Srpske. Nije nam potrebno da signal neprofesionalne, profašističke, američke kučke zagađuje teritoriju Republike Srpske. Onima koji na sve moguće načine pokušavaju da ponize srpske žrtve, srpsku nejač, majke, sestre ne trebaju nam u našoj ponosnoj Republici Srpskoj - poručila je Vulićeva.

Podsetimo, gostujući na tajkunskoj N1 Dinko Gruhonjić proglasio je Republiku Srpsku genocidnom, usput proglašavajući Milorada Dodika za kriminalca.

- Ljudi koji žive u toj Republici Srpskoj su svesni da je to sve neodrživo, em što je monstruzno jer je nastala na način na koji je nastala pa se u energetskom smislu ne može dobro završiti, em što je Dodik opljačkao sve što je mogao! - rekao je Gruhonjić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija