• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

22:28

Vučić otvoreno o odnosu sa SPS-om i pričama da će se ta stranka priključiti opoziciji

Printscreen Pink

Politika

Vučić otvoreno o odnosu sa SPS-om i pričama da će se ta stranka priključiti opoziciji

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori večeras u emisiji Hit tvit na televiziji Pink, a sada je komentarisao najave opozicionara Đorđa Miketića koji je rekao da će se SPS priključiti opoziciji.

- Što se tiče njihovih tehničkih vlada ta opasnost postoji. Opasnost je ta što oni danas, svi zajedno sa SPS imaju 3,4 posto manje nego mi.

Predsednik kaže da su komplikovani odnosi, ali da on poštuje ljude koji glasaju za SPS i da ima korektnu saradnju sa Ivicom Dačićem.

- Ali ja sam realan čovek, znam kako to ide.

Nakon što je puštena izjava Đorđa Miketića da će se promeniti politika SPS i da će se prikloniti opoziciji, Vučić kaže:

- Deo ljudi iz SPS će se javno zaklinjati da neće tako, a sa druge strane, vi naravno znate da ja znam ko sa kim šuruje... Meni je dovoljno da vidim ko šta govori na terenu. Kad je nešto dobro, onda smo to zajeno uradili, a ako nešto nije dobro "Pa ne pitamo se mi, Vučić je kriv za to..." Ako vidim da vaša deca od 20, 25 godina kada ih zaustave na aerodromu i pitaju ih da pokažu pasoše i da stanu u red kao i sva druga deca da ne idete preko reda oni kažu: "Vučiću p**eru, đubre. Za sve si ovo ti kriv". Pa nisu oni to sami izmislili, to su oni od svog tate naučili koji je najviši funkciner te partije. Dakle, meni nije teško da to govorim. Neću da vam govorim sa kim se sve druže. Ovo sam vam sve ispričao da vam pokažem koliko nimalo straha nemam. Za mene je pitanje politike, pitanje budućnosti - naveo je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija