• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2024

22:12

Ološ! Marinikin promoter nastavlja da dehumanizuje Vučića i pravda zločine nad njegovom porodicom!

Ata images / Tanjug

Politika

Ološ! Marinikin promoter nastavlja da dehumanizuje Vučića i pravda zločine nad njegovom porodicom!

Podeli vest

Marinikin promoter Miloš Krstić kojeg prate Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević i drugi lažni "intelektualci", koji je i za Dragana J. Vučićevića objavio lažnu vest za šmrkanje, sad nastavlja sa dehumanizacijom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je na svom Tviter (X) profilu podelio sraman snimak gde se izgovaraju gnusne laži o tome da je Vučić navodno kršten u katoličkoj crkvi.

 

 

Ne samo to, on se dotakao i njegove porodice izlizanom bljuvotinom koju su hrvatske službe namenski pustile još pre 5-6 godina, i to kako bi na obesmislile zločine počinjene nad porodicom Vučić, ali i ostalim Srbima iz Krajine.

Inače, kao najuglednije Srbe, Ustaše su ubile i Vučićevog dedu i pradedu.

Valja napomenuti i da je predsednik kršten u crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru, u Beogradu, kad je napunio šest meseci.

Dakle, ove bljuvotine samo dodatno pokopavaju one koji se njima bave, iako su na izborima pretrpeli novi kardinalan poraz.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija