• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2024

14:10

Novi napad iz Crne Gore! Milovom skutonoši i Šolakovom potrčku Ivanoviću kriv Vučić zbog usvajanje Rezolucije o Jasenovcu!

informer/printskrin you tube

Politika

Novi napad iz Crne Gore! Milovom skutonoši i Šolakovom potrčku Ivanoviću kriv Vučić zbog usvajanje Rezolucije o Jasenovcu!

Podeli vest

Nakon što je Skupština Crne Gore usvojila je Rezoluciju o genocidu u logorima sistema Jasenovac, Dahau i Mathauzen, zavladala je opšta histerija u crnogorskim i hrvatskim i medijima, a sada su se oglasle i crnogorske "Vijesti" koje su usko povezane sa tajkunskim medijima u Srbiji koje pripadaju Draganu Šolaku.

Naime, Željko Ivanović, vlasnik "Vijesti", udario je na predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon pomenute Rezolucije navdeći da srpski predsednik stoji iza ove odluke.

On je na primitivan način izvređao Milojka Spajića, Milana Kneževića i Andriju Mandića aludirajući na to da su marionete i psi:

- Sve dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije kazao „kako ne očekuje da će crnogorska Skupština sutra usvojiti rezoluciju o Jasenovcu“, te naglasio „da nije razgovarao s onima koji su je predložili“, verovao sam da Spajić, Mandić i Knežević nisu tolike marionete, da nesu baš na povocu, i da ne klikću svako malo AV-AV kao neki Vučević ili neka Ana Brnabić, odnosno Ivica Dačić! - napisao je u sramnoj kolumni Ivanović i nastavio:

- Kada se AV ukazao na Pinku, ili Prvoj, ili TV Informer, ili RTS, nevažno, i kazao kako nije bio u kontaktu sa bilo kim oko rezolucije, još kad je dodao da će čestitati svima ako se to i desi, postalo mi je jasno da iza svega stoji veliki majstor nestabilnosti, vanrednih stanja i državnih udara. Jer da Vučić zaista nije imao veze sa dešavanjima u crnogorskom parlamentu, njega novinar ne bi ni pitao za Rezoliciju, niti bi je on na bilo koji način pomenuo. Ovako, nije bio živ a da ne poentira i pokaže malom svetu i velikoj Srbiji kako nije zaboravio UN “antisrpsku” Rezoluciju o Srebrenici, kako im je obećao osvetu, i kako je evo obećano i ispunio! - ljutio je izašlo iz pera skutonoše Mila Đukanovića i Šolakovog potrčka Ivanovića.

Ivanović je bez ikakvih dokaza, neopravdano, plasirao informaciju da šef srpske države stoji iza odluke, a ovo je samo nastavak kampanje protiv Vučića, a koja je započeta juče odmah nakon usvajanja. 

Podsećamo, neviđena histerija nastala je u Crnoj Gori i Hrvatskoj! Antisrpski mediji u Podgorici i Zagrebu uglas optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je "nemestio" Rezoluciju o Jasenovcu koja je danas usvojena u Skupštini Crne Gore!

Kako piše po hejterskim portalima i društvenim mrežama, naravno bez ikakvih dokaza i ozbiljnih argumenata, predsednik Vučić ovom Rezolucijom hoće da zaustavi evrointegracije Crne Gore i posvađa ovu državu sa Hrvatskom i celim regionom.

O tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija