• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.07.2024

13:08

DIVLJAK! Ćuta poziva na haos i rat: Biće vatre, to vam ja obećavam!

printscreen

Politika

DIVLJAK! Ćuta poziva na haos i rat: Biće vatre, to vam ja obećavam!

Podeli vest

Poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta i danas je divljao u Skupštini Srbije tokom vanredne sednice.

On je nakon jučerašnjeg haosa, kada je cepao papire i urlao, danas pozvao na rat. 

- Da u ovoj zemlji ima pravde, Ivica bi odavno bio u Marici… Što se tiče litijuma, dobro razmislite, imate vremena da se predomislite, jer vas čeka ono što se desilo u Valjevu, čeka vas opšta pobuna, vidim da vam je frka, imate problema sa tim. Dići će vam se pola Srbije. Ako će nešto da ujedini i opoziciju i narod, to su osnovni elementi – voda, vazduh i zemlja. Budete li nastavili ono što radite biće i ovaj četvrti, a to je vatra. Biće vatre, ja vam to obećavam. Nemojte se igrati sa ovim narodom više - rekao je Ćuta u Skupštini. 

Skupština Srbije nastavila je danas vanredno zasedanje na čijem dnevnom redu je Deklaracija o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, ali su početak obeležile replike i polemika povodom jučerašnje rasprave. Detaljnije pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija