• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2024

12:26

Važna poruka predsednika Vučića: Naša je obaveza da budemo uz svoj narod u Republici srpskoj i kada je lepo i kada je teško

Tanjug

Politika

Važna poruka predsednika Vučića: Naša je obaveza da budemo uz svoj narod u Republici srpskoj i kada je lepo i kada je teško

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Stanarima u blizini Doboja, gde je otvoren novoizgrađeni Dom zdravlja "Srbija", da je obaveza Srbije da bude uz svoj narod u Republici Srpskoj i kada je lepo i kada je teško.

Vučić je zahvalio na gostoprimstvu i toplom prijemu u Stanarima i naglasio da mu je uvek najlešpe sa svojim narodom.

- I ako me pitate, imali smo mnogo važnih poseta Beogradu i Srbiji i mnogo važnih odlazaka u posete velikim evropskim i svetskim liderima. A nekako uvek se najbolje i najlepše osećate kada ste sa svojim narodom, kada ste sa svojim ljudima i kada se njima možete da delite i dobro i zlo. Danas delimo nešto dobro i delimo ove divne nove prostorije. Verujem da će biti i još bolje opreme, ali za Stanare zaista nešto što predstavlja visok standard i divno rešenje za šest do osam hiljada ljudi koji ovde u ovom mestu žive - rekao je Vučić.

Naveo je da Srbija samo razmišlja o miru i ekonomskom rastu.

- I mnogo sam srećan što sam danas ovde. Mi nemamo problem sa tim, mi samo razmišljamo o miru, o ekonomskom rastu. Uprkos teškim uslovima, složenim okolnostima Republika Srpska se razvija. Mi ćemo onoliko koliko možemo, u neuporedivo lakšim okolnostima, da pomognemo i pomagaćemo. Ali smo tu i kada je teško i kao što je malopre rečeno, nismo mi prijatelji, pa sada da budemo posebno dobri prijatelji u teškim uslovima i po teškim okolnostima. Mi pripadamo istom narodu, naša je obaveza da budemo uz svoj narod, ne samo kada je lako i lepo, već i kada je teško, i to ćemo da činimo uvek i u budućnosti - naglasio je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija