• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.10.2024

13:41

Šta ti je podanički mentalitet: Hrvatski mediji se čudom čude kako Vučić uspeva da vodi nezavisnu i suverenu politiku!

Tanjug/Printscreen

Politika

Šta ti je podanički mentalitet: Hrvatski mediji se čudom čude kako Vučić uspeva da vodi nezavisnu i suverenu politiku!

Podeli vest

Hrvatski mediji nastavljaju da se čude, jer postoji zemlja koja nema podanički mentalitet i koja uzdignute glave gleda, kako prema Istoku tako i prema Zapadu, koja je, zahvaljujući umeću državnika Aleksandra Vučića danas jedna od najcenjenijih igrača u međudržavnoj areni globalnog odlučivanja.

''Vučić prvo deli ordenje ruskim diplomatama, a onda prisustvuje skupu na kojem se govori o pomoći Ukrajini. Komično? Više tragično'', napisao je novinar hrvatskog ''Večernjeg lista''.

Foto: printscreen

 

Čini se da pojedinci još uvek ne shvataju da diplomatija nije podaničko klanjanje i bacanje cveća pred noge nekima koji bi da svet oblikuju po sopstvenim megalomanskim zamislima gazeći interese malih zemalja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jesu li se prepoznali?! Hrvati prenose Vučićeve reči koje su odjeknule u UN: Nismo mi spremali cveće za nacističke tenkove i platili smo cenu!
Politika

Jesu li se prepoznali?! Hrvati prenose Vučićeve reči koje su odjeknule u UN: Nismo mi spremali cveće za nacističke tenkove i platili smo cenu!

Hrvatski medij Index odlučio je da prenese kao glavni tekst deo iz Vučićevog jučerašnjeg govora u UN o tome da su Srbi kao nacija su pretrpeli najveće gubitke u Prvom svetskom ratu u odnosu na svoju veličinu kao i u drugom ratu, kada je bila jedna od retkih nacija koja se suprotstavila nacistima u jugoistočnoj Evropi, što dovodi do prostog pitanja - jesu li se prepoznalI?!

25.09.2024

10:35

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija