• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.10.2024

15:25

Srbija vodi spoljnu politiku, a ne pitanje vanzemaljaca! Raskrinane laži poslaničke grupe Branimira Nestorovića!

Peđa Milosavljević

Politika

Srbija vodi spoljnu politiku, a ne pitanje vanzemaljaca! Raskrinane laži poslaničke grupe Branimira Nestorovića!

Podeli vest

Neznanje i zla namera ne opravdavaju laži koje siri pokreta "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića, saopštio je Dušan Kozarev iz Ministarstva spoljnih poslova.

Komentarišući tvrdnje poslaničke grupe Branimira Nestorovića da je Srbija podržala generalnog sekretara UN Antonija Gutereša iako ga je, kako ističu, Izrael proglasio za "personu non grata", Kozarev kaže da je reč o čistoj laži. 

- Neznanje i zla namera ne opravdavaju laži koje širi pokret "Snaga naroda". Tvrdnje vezane za spoljnu politiku Srbije jednake su tvrdnjama o vanzemaljcima i o zemlji kao ravnoj ploči - istakao je Kozarev, i dodao:

Ne ispunjavamo muzičke želje politikanata i tabloida. Sami biramo vreme mesto, način i da li ćemo neku spoljno-političku odluku doneti ili ne. Jedini kriterijum su nacionalni interesi Srbije za koje živimo i borimo se svakog dana, za razliku od onih koji fantaziraju i kritkuju iz udobnih fotelja - naglasio je Kozarev.

Foto: mfa.gov.rs

Dušan Kozarev

Branimir Nestorović, kako smo ranije pisali, uprkos načelnim pričama da je patriota kom su važni samo interesi Srbije, svojevremeno se priključio onim političkim snagama u opoziciji koje priznaju nezavisnost "Kosova" i takozvani "genocid" u Srebrenici. 

Nestorovića su čak izviždale njegove pristalice kad je učestvovao na protestima Dragana Đilasa i Dragana Šolaka. Sve o tome čitajte OVDE.

Foto: Reuters,Beta

Dragan Šolak i Dragan Đilas

------------------------------

AKO STE PROPUSTILI - Šta je Branimir Nestorović pričao za Informer

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27