• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2024

14:42

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!

Pedja Milosavljević

Vesti

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Milenko Jovanov oglasio se povodom vesti da je lider "Guz koalicije" i kradljivac toalet papira iz Skupštine Srbije, Đorše Stanković, po instrukcijama iz jedne Zapadne ambasade žestoko zapretio sudijama Višeg suda u Nišu da prekroje izbornu volju građana i obore izborne rezultate u tom gradu na jugu Srbije!

- "In this situation", od strane svih onih koji su se u svakoj mogućoj prilici oglašavali o svemu i svačemu, imamo potpuno ignorisanje činjenice da lik koji je krao toalet papir iz skupštinskog toaleta, vrši brutalan pritisak na sudije Višeg suda u Nišu, kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste - napisao je Jovanov i objavio fotografiju člana 8 Zakona o uređenju sudovau kojoj se navodi: 

Radi očuvanja autoriteta i nepristrasnosti suda zabranjen je neprimereni uticaj na sudiju u vršenju sudijske funkcije, naročito svaki oblik pretnje i prinude prema sudiji, korišćenje javnog položaja, medija i javnog istupanja, kojima se utiče na tok i ishod sudskog postupka. Zabranjen je i svaki drugi neprimereni uticaj na sud, kao i pritisak na učesnika u sudskom postupku.

Pod neprimerenim uticajem iz stava 1. ovog člana ne može se smatrati korišćenje zakonom propisanih prava učesnika u sudskom postupku, izveštavanje o radu suda i komentarisanje sudskih postupaka koji su u toku ili sudskih odluka, u skladu sa propisima koji uređuju javno informisanje, kao ni stručno analiziranje sudskih postupaka i sudskih odluka.

 

 

Podsetimo, Đorđe Stanković, lider "Guz koalicije", kradljivac toalet papira iz Skupštine Srbije, po instrukcijama iz jedne Zapadne ambasade žestoko je zapretio sudijama Višeg suda u Nišu da prekroje izbornu volju građana i obore izborne rezultate u tom gradu na jugu Srbije!

Ovo frapantne podatke objavio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević uključujući se uživo u program Informer televizije.

- Na 197 biračkih mesta nije bilo nikakvog prigovora, ni od strane CIA doktora Milića, ni od strane ovih iz "Biram borbu". Nema ni jedan jedini dokaz da je ukraden i jedan jedini glas, a na njihovim televizijama, medijma i portalima uveliko ide propaganda da su izbori pokradeni - naveo je Vučićević.

On je pozvao sudije Višeg suda u Nišu da se oglase i javno ispričaju sa kakvim se pritiscima suočavaju.

- Oni će tražiti poništenje izbora na izbornim mestima 10 i 28 sa tvrdnjom da su menjani izborni listići. Imamo dokaze da je kontrolni listić sa ovih izbornih meste identičan sa onim koji je zavela Gradska izborna komisija - dodao je Vučićević i istakao da je 29 stranih posmatrača obišlo biračka mesta u Nišu i konstatovali da je glasanje prošlo pošteno.

Kompletno obraćanje Vučićevića pogledajte u snimku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija