• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

20:00

OPREZNO SA VIRŠLOM! Devojka je koristila i zamalo ostala BEZ RUKE! (VIDEO)

Freepick

Zanimljivosti

OPREZNO SA VIRŠLOM! Devojka je koristila i zamalo ostala BEZ RUKE! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je američki model Sidni Erera objavila snimak na kojem pokušava da golim rukama ulovi ribu, na pomalo čudan način, postala je hit na društvenim mrežama.

Na jednom jezeru na Floridi, Sidni je koristila neobičnu mamac - viršlu. Nakon pokušaja, usledio je šok kada se upecao ogromni tarpin, koji je iznenada “ščepao” njenu ruku. 

@squiderrera hand feeding tarpin?‍? tag a friend who would actually do this? #fyp #fishing #tarpin #florida #foryoupage ♬ original sound - Sofiaaa

Na snimku se vidi Sidni kako izbezumljeno pokušava da oslobodi ruku iz usta ribe, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili divljenje hrabrosti i istrajnosti Sidni koja se nije predala uprkos izazovnoj situaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija