• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

18.05.2024

16:28

Stojić kao Nikola Jokić! Prespavao Piksijev spisak!

Starsportphoto

EURO 2024

Stojić kao Nikola Jokić! Prespavao Piksijev spisak!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković saopštio je preliminarni spisak od 35 igrača koji su kandidati za put na Evropsko prvenstvo! Polako pristižu i prve reakcije sa raznih strana na spisak koji je doneo neka iznenađenja!

Ljubitelje fudbala najviše je iznenadilo to što se na spisku našlo čak osam fudbalera iz domaće Superlige! TSC može da se pohvali činjenicom da su na Piksijevom spisku dvojica igrača kluba iz Bačke Topole! Aleksandar Ćirković i Nemanja Stojić uspeli su da sjajnim partijama zarade poverenje selektora, mada ostaje da se vidi da li će se naći i na završnom spisku. Nemanja Stojić je i do sada povremeno bio deo "Orlova", igrao je na američkoj turneji i bio je svestan da je na Piksijevom "radaru".

- Juče smo igrali utakmicu, došli kasno. Rešio sam da malo odmorim tokom popodneva. Ustajem, vidim 1000 poruka. Svi čestitaju, raduju se. Eto, i vi ste me uhvatili pospanog, ali mnogo lepe vesti. Možda sam se potajno i nadao da do ovog može da dođe - rekao je Stojić u razgovoru za Mocart sport.

Foto: Starsportphoto©

 

Sastav iz Bačke Topole poražen je dan ranije na gostovanju u Lučanima od Mladosti (2:0), a 26-godišnji defanzivac iskoristio je slobodan dan da malo odmori nakon naporne sezone. Njegov iskren odgovor neodoljivo je mnoge podsetio na situaciju sa NBA drafta 2014. godine, kada je Nikola Jokić prespavao trenutak u kojem su ga Denver Nagetsi odabrali sa 41. pozicije.

 

Foto: FSS

 

Selektori repzezentacija koje će učestvovati na završnoj smotri moraju najkasnije sedam dana pre prve utakmice na Evropskom prvenstvu, odnosno do 7. juna saopštiti konačan spisak od 26 igrača koji će igrati na Euru. Evropski šampionat biće održan u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula, a Srbija će igrati u grupi C protiv Engleske, Danske i Slovenije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17