• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.08.2024

09:38

Suza suzu stiže! Evo kako je Đoković rasplakao ženu u Parizu!

tanjug/ap/printscreen

Olimpijske igre

Suza suzu stiže! Evo kako je Đoković rasplakao ženu u Parizu!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković rasplakao je juče celu Srbiju, tekle su suze radosnice u njegovoj domovini nakon što je osvojio dugo željeno zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, ali uspeo je sjajni as da rasplače divnim gestom i ženu koja je imala tu sreću da se nađe na istom mestu u isto vreme sa veličanstvenim Srbinom.

Novak Đoković je po ko zna koji put dokazao svetu kolika je sportska i pre svega ljudska gromada!

Uživao je fenomenalni teniser juče u plodu svog uspeha, a nakon što je osvojio sve što se može osvojiti u belom sportu, prošao je kroz pravi rolekroster emocija, pa smo imali priliku da ga gledamo kako plače, trese se na terenu, smeje se, igra, peva i uveseljuje ljude oko sebe.

Jedno je sigurno, dama koja je uspela od najvećeg tenisera svih vremena da dobije potpisanu majicu, lopticu i ovekoveči trenutak slikavši se sa Novakom, nikada neće zaboraviti 4. avgust 2024. godine.

 

 

Suze su same tekle gospođi kojoj je Nole ulepšao dan, a naš as je još jednom pokazao veličinu. Svaka čast majstore!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija