• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.11.2020

10:43

VESIĆ OBJAVIO DA JE POČELO POSTAVLJANJE NOVOGODIŠNJE RASVETE U BEOGRADU Otkrio i da li će biti novogodišnjeg programa!

Beograd

VESIĆ OBJAVIO DA JE POČELO POSTAVLJANJE NOVOGODIŠNJE RASVETE U BEOGRADU Otkrio i da li će biti novogodišnjeg programa!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je počelo postavljanje novogodišnje rasvete u gradu i dodao da mesečni troškovi prazničnog osvetljenja iznose oko 5.000 evra što je, po njegovim rečima, mali trošak u odnosu na dobijeni efekat.

Vesić je naveo da je postavljanje rasvete počelo 1. novembra i da bi na celoj teritoriji grada trebalo da bude završeno oko 10. decembra.

"U pitanju je LED rasveta. Prošle godine je rasveta radila tri meseca pa su ukupni troškovi iznosili oko 15.000 evra što je mali trošak u odnosu na efekat koji se dobija", rekao je Vesić za televiziju Pink. 

Dodao je da je Beograd pripremio novogodišnji program ali da će od epidemiološke situacije zavisiti da li će gradjanima biti dozvoljeno da prisustvuju.

"Sumnjam da ćemo imati veliki broj okupljenih ali spremamo zanimljiv program sa različitih lokacija u gradu koji će biti emitovan na televiziji ili onlajn ako gradjani ne budu mogli da prisustvuju", rekao je zamenik gradonačelnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(FOTO) POČELO POSTAVLJANJE STATUE STEFANA NEMANJE! Evo kako teku radovi i kada se očekuje otkrivanje spomenika
Beograd

(FOTO) POČELO POSTAVLJANJE STATUE STEFANA NEMANJE! Evo kako teku radovi i kada se očekuje otkrivanje spomenika

Na Savskom trgu u Beogradu, čija je rekonstrukcija u toku, počelo je postavljanje delova statue Stefana Nemanje što će u potpunosti biti završeno u narednih 10 do 15 dana. Gotovo potpuno je postavljen postament spomenika, odnosno razbijeni vizantijski šlem sa čije su unutrašnje strane mozaici sa detaljima iz života Stefana Nemanje i srpske istorije koji su, prema rečima zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, izrađeni tehnikom kao i mozaici u Hramu Svetog Save

04.11.2020

18:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set