• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

30.12.2021

19:15

NESTAO MLADI ATLETIČAR U BEOGRADU! Vojin Baškot nije došao kući posle škole, telefon mu je isključen već dva dana

Beograd

NESTAO MLADI ATLETIČAR U BEOGRADU! Vojin Baškot nije došao kući posle škole, telefon mu je isključen već dva dana

Podeli vest

Mladić Vojin Baškot (17) nestao je pre dve noći u Beogradu.

Telefon mu je isključen od 28. decembra, kada je roditeljima rekao da posle škole ide da se vidi sa devojkom. Međutim, kod nje nije ni bio toga dana, a porodica i prijatelji tragaju za njim.

Kako je za Telegraf rekla Vojinova majka, Suzana Baškot, ništa nije nagoveštavalo na ovako nešto.

- Nikada ranije se ništa slično nije dešavalo. Otac se čuo u utorak prepodne sa njim poslednji put. Dopisivali su se tokom posle podneva. Najnormalnije se dogovorio sa ocem kada će da dođe kući. Nije došao kući u dogovoreno vreme, a nije ni otišao tamo gde nam je rekao da će ići. To je sve što imamo od informacija - priča majka Suzana, koja kaže da Vojin nije imao problema ni u školi, niti bilo kakvih neposrednih povoda da nešto ovako uradi. 

Vojin, koji je i atletičar Beogradskog atletskog kluba, visok je 170 centimetara, a njegov trener, Nemanja Božić kaže da se Vojin u ponedeljak poslednji put pojavio na treningu, a u sredu se nije pojavio na sledećem.

Vojin živi na Banjici, a škola mu je na Novom Beogradu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!
Društvo

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!

Kompanija Orion telekom je predstavila redizajniranu verziju svoje popularne aplikacije za velike ekrane, donoseći korisnicima unapređeno iskustvo gledanja TV sadržaja uz moderniji dizajn i intuitivniji korisnički interfejs. Ova verzija aplikacije namenjena je korisnicima televizora, dok će verzija za telefone i tablete biti dostupna u skorijoj budućnosti.

02.09.2024

17:00

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set