• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Z. G.

14.05.2024

14:42

Ovakvog venčanja još nije bilo! Najpoznatiji par u Užicu gostima priredio nezaboravnu zabavu!

printscreeen instagram

Vesti

Ovakvog venčanja još nije bilo! Najpoznatiji par u Užicu gostima priredio nezaboravnu zabavu!

Podeli vest

Jedan od upečatljivih učesnika domaćih kvizova, Užičanin, psiholog Vuk Ristović venčao se proteklog vikenda sa svojom izabranicom Mišel u crkvi Svetog Đorđa u Užicu. U gradskim krugovima i dalje se prepričava kako su iznenadili goste svojim performansom.

Posle zaklinjanja na večnu ljubav pred Bogom, na izlasku iz crkve dočekao ih je tročlani gudački orkestar i muzika valcer "Na lepom plavom Dunavu".
- Veoma sam uzbuđen, pogubljen sam malo, ali oduševljen! Sve je izuzetno - bio je zadovoljan mladoženja.

Ovaj dan planirali su mesecima, od detalja poput ručno pravljenih pozivnica u srednjevekovnom stilu, do bajkovitog performansa pred zvanicama u svečanoj sali. 

Vuk je ušao sa mačem oko ramena u elegantnom odelu i patikama, držeći za ruku mladu u prelepoj beloj venčanici preko koje je stajala lenta sa napisom "istrajnost".

Foto: printscreeen instagram

Deveruše

 

Iza njih su išle četiri dame u ljubičastim haljinama, koje su takođe imale lente sa napisima "lepota", "velikodušnost", "čast" i "postojanost", a iza njih mladići obučeni u vitezove.

E, kad su vitezovi sa glavnim "vitezom tame" namerili da otmu mladu, uleteo je hrabri vitez Vuk i spasao svoju izabranicu i dvorske dame!

 

Kasnije su se mladenci presvukli, Vuk je obukao, maskirne pantalone, a Mišel ga je "pratila" suknjicom u istom dezenu...I onda, slavlje uz ljubav, radost, sreću i muziku...

Vuk Ristović je Srbiju oduševio u brojnim televizijskim kvizovima, a u kvizu "Stigne me ako znaš" prošle godine prvi put je pobedio.

Planiraju da uskoro posete Pariz i London, a medeni mesec bi voleli da provedu putujući kroz Afriku, Južnu Ameriku, Pacifička ostrva… 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set