• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2021

17:07

KOMUNALNA IZREKLA KAZNE ZA KONCERT CRVENE JABUKE! Evo koliko će morati da plate!

Društvo

KOMUNALNA IZREKLA KAZNE ZA KONCERT CRVENE JABUKE! Evo koliko će morati da plate!

Podeli vest

Komunalna milicija je na osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti izdala prekršajne naloge za nepoštovanje epidemioloških mera prilikom održavanja koncerta Crvene jabuke u Kombank dvorani u utorak 9. marta 2021. godine

Izrečene kazne su 300.000 dinara za pravno lice, 50.000 dinara za odgovorno lice u pravnom licu i 30.000 dinara za kovid redara.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pc

pre 3 godine

Platili 350.000,00 a ostatak će građani Srbije u vidu troška za lečenje obolelih od kovida. Ja ne znam ko je ovde lud ali misli da smo mi građani sa ovom vlašću. Moja supruga je radila u kovd ambulanti 7 meseci bez dana slobodnog jer su svi lekari bili bolesni, a vlast pušta da se održavaju koncerti. Lekari premoreni kada obole od kovida samo mogu da umru jer su preumorni a ovde se neko sa nama šegači. Sram Vas bilo sve odreda.

kiza

pre 3 godine

Sica. Sada treba odrapiti po dzepu one koji su dozvolili da se koncert uopšte održi. Ali od toga nema ništa, a ti narode radi šta hoćeš.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija