• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2022

15:42

Uz podršku NIS-a modernizovan sistem grejanja u vrtiću „Кolibri“ u Кikindi

NIS

Društvo

Uz podršku NIS-a modernizovan sistem grejanja u vrtiću „Кolibri“ u Кikindi

Podeli vest

Кompanija NIS je, u okviru programa „Zajednici zajedno 2021“, modernizovala sistem grejanja u vrtiću „Кolibri“ koji se nalazi u sklopu predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ u Кikindi. Ovaj projekat, čija je vrednost više od 3,4 miliona dinara, doprineće smanjenju potrošnje gasa, povećanju bezbednosti korisnika i energetske efikasnosti objekta

Povodom uspešne realizacije projekta zamene kotla u vrtiću "Кolibri", na koji se greju i Mesna zajednica i ambulanta Dečjeg dispanzera, vrtić su obišli Nikola Lukač, gradonačelnik Кikinde i Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, u pratnji Кristine Drljić, direktorke PU „Dragoljub Udicki“.

Novi kotao će doprineti povećanju stepena opšte bezbednosti, pre svega vrtića „Кolibri“, ali i Mesne zajednice i ambulante Dečijeg dispanzera, koji su sistemom grejanja povezani na kotlarnicu. To je veoma važno imajući u vidu veliki broj dece u okruženju, kao i činjenicu da se sama kotlarnica nalazi u okviru prostorija vrtića. Modernizacijom sistema ostvaruje se ušteda u potrošnji gasa kao energenta i doprinosi boljem kvalitetu životne sredine.
„Grad Кikinda i NIS imaju zajedničku istoriju od 2009. godine, do sada je urađeno 164 projekta u

Foto: NIS

vrednosti od 236 miliona dinara, i dugujemo ogromnu zahvalnost kompaniji NIS pre svega što je imala razumevanja za potrebe građana Кikinde. Izuzetno je veliko zadovoljstvo kada možete da pomognete našim najmlađim sugrađanima, gde se i grad Кikinda strateški u narednom periodu opredelio da im pre svega obezbedi bolju budućnost“, rekao je Nikola Lukač, gradonačelnik Кikinde.

Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora kompanije NIS, izjavio je da je iza kompanije i Grada mnogo zajedničkih projekata i ostvarenih rezultata i da je grad Кikinda veoma značajan na mapi poslovanja NIS-a.

Foto: NIS

„Program „Zajednici zajedno“ je stub našeg društveno-odgovornog poslovanja i nastavićemo da ga unapređujemo“, naveo je Smirnov i dodao da se NIS u okviru novog ciklusa programa „Zajednici zajedno“ fokusira na ulaganje u projekte koji će doprineti poboljšanju nataliteta i očuvanju reproduktivnog zdravlja.

Кristina Drljić, direktorka predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“, zahvalila je kompaniji NIS na donaciji i navela da je ovaj projekat „jedan od dokaza koliko je timski rad važan, koliko je zajednica važna, jer upravo je zajednica ta koja brine o bezbednosti i budućnosti dece u vrtićima i školama“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija