• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2023

00:27

Patrijarh Porfirije služi ponoćnu vaskršnju liturgiju u Hramu Svetog Save

Televizija Hram/Printscreen

Društvo

Patrijarh Porfirije služi ponoćnu vaskršnju liturgiju u Hramu Svetog Save

Podeli vest

Patrijarh srpski Porfirije počeo je u ponoć da služi vaskršnju liturgiju u Hrama Svetog Save na Vračaru.

Na liturgiji su prisutni i ministar odbrane Miloš Vučević, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ministar spoljnjih poslova Ivica Dačić.

Među prisutnima su i bivši košarkaš Dejan Tomašević i harmonikaš Aleksandar Sofronijević. U hram je stiga na ponoćnu liturgiju i princ Filip Karađorđević.

Foto: Instagram/Patrijarh Porfirije/Printscreen

Jutarnju vaskršnju liturgiju služiće vladika remezijanski Stefan, sa početkom u devet sati, objavljeno je na sajtu Hrama.

Patrijarh Porfirije je na Veliku subotu, služio arhijerejsku Liturgiju u Sabornoj crkvi Svetog arhangela Mihaila u Beogradu. Sasluživali su episkop jegarski Nektarije, arhimandrit Vasilije (Kostić), protojereji-stavrofori Petar Lukić i Branko Topalović i drugi, protojerej Slaviša Popović, jerej Arsen Milovanović i drugi, navedeno je na sajtu SPC


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pantelija

pre 1 godinu

Puno je naroda. Da li su napaćivali ulaz ili će da počnu od ponedeljka? Nisam odavde pa pitam.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija