• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dailymail

21.05.2023

11:42

LJUDI, DA LI STE NORMALNI?! SZO dala detaljno uputstvo kako da mala deca masturbiraju

printscreen

Društvo

LJUDI, DA LI STE NORMALNI?! SZO dala detaljno uputstvo kako da mala deca masturbiraju

Podeli vest

Deca mlađa od četiri godine trebalo bi da postavljaju pitanja o seksualnosti i istražuju rodne identitete, ali i da nauče sve o uživanju i zadovoljstvu pri dodirivanju sopstvenog tela, a pre svega o masturbaciji, navodi se u skandaloznom izveštaju Svetske zdravstvene organizacije (SZO)!

Prema njihovim rečima, mališani  bi trebalo da nauče i sve veštine kako bi stekli svest o rodnom identitetu.

- Naše smernice odražavaju utvrđene psihološke činjenice zasnovane na decenijama istraživanja. Deca počinju seksualno obrazovanje od rođenja. Bebe od kada se rode uče vrednost i zadovoljstvo telesnog kontakta, topline i intimnosti. Ubrzo nakon toga uče šta je čisto, a šta prljavo. Drugim rečima, oni se bave seksualnom edukacijom. Deca uzrasta između četiri i šest godina treba da razgovaraju o seksualnim stvarima i da istražuju svoje telo i da shvate kakav je užitak masturbacija - ističu u SZO.

Kontroverzni izveštaj od 68 stranica, naišao je na revolt i osudu javnosti koja je zabrinuta zbog seksualizacije veoma male dece. Lora En Džons, ministarka obrazovanja u senci Torijevaca u Velsu poručila je da SZO treba da odmah povuče savet!

Ona je takođe pozvala velšku vladu da se distancira od iskreno uznemirujućih smernica ove organizacije.

- Moramo zaustaviti ovo guranje štetne rodne ideologije u seksualno obrazovanje u Velsu i Velikoj Britaniji, sa trenutnim efektom - napominje ministarka. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Carica Sveta

pre 1 godinu

SZO je pedofilska organizacija, s obzirom na smernice koje su objavili o deci uzrasta do 4 godine. O učenju o masturbaciji. Ukinuti SZO. A Guterešove najave o transformaciji SB UN odbaciti. Čovek se i dalje ponaša kao NATO oficir u udobnosti Menhetna. Zašto nije tražio transformaciju svetske organizacije nakon invazija na Irak, Avganistan, bombsrdivanja SRJ, Libije, Sirije. Niko ne voli rat u Ukrajini niti ratove uopšte, ali dosta više licemerja i boleština svih vrsta, uključujući promovisanja pedofilije pod pokroviteljstvom UN.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija