• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

04.10.2023

16:54

Ko pronađe Mazu dobija 500 evra: Celo Pančevo na nogama zbog ove mačke!

printscreen

Društvo

Ko pronađe Mazu dobija 500 evra: Celo Pančevo na nogama zbog ove mačke!

Podeli vest

Mačka Maza nestala je u Pančevu, a njena vlasnica Jelena pronalazaču nudi brojku od neverovatnih 500 evra. Vlasnica Jelena kaže da je Maza verovatno preplašena negde na ulici, jer je kućna životinja.

Poslednji put maca je viđena u Ulici Prote Mateje Nenadovića, a Jelena je traži neprestano. Ne može se navikne da je nema, a još više je za Mazu vezuje to što ju je igrom slučaja pronašla na ulici i udomila.

Nemam ideju stvarno gde bi mogla da bude, nikad nije odlazila niti pokušala na bilo koji način da pobegne. Veoma je plašljiva od ulaznih vrata ili komšijskih pasa ako zalaju u hodniku. Ja sam je našla na Zelenom vencu 2019. godine, neko ju je bacio sa njena tri mačeta. Njih sam udomila, a nju sterilisala, a od tada je u stanu. Nije imala kontakt sa spoljnom sredinom, jednom kad sam je ostavila na mesec dana kod prijateljice pošto sam morala na put, ona je sedela sve vreme sakrivena ispod komode, toliko je plašljiva - objašnjava nam njena vlasnica.

Foto: printscreen

 

Iako je veliki ljubitelj životinja, Jelena smatra da je Maza ipak posebna. 

- Sve su životinje drage ali Maza je posebna, ona ni bubu ne bi ubila, uvek je čekala sa strane da druge mačke jedu, pa bi onda onda poslednja jela. Najgore mi je što je ona kada sam je našla deifiitivno bila zlostavljana jer  mi je trebalo godinu dana da je pripitomim ali i dalje je pokazivala znake istraumiranosti - pojašnjava Jelena.

Foto: printscreen

 

Mnogi su se zapitali zbog čega Jelena nudi ovoliku brojku za macu koju je udomila sa ulice, ipak, njega priča govori da Maza nije samo kućni ljubimac. Ona je deo porodice i bez tog dela, Jelena ne može da funkcioniše.

- Ko god bude pronašao Mazu dobiće 500 evra - napominje ona i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da joj se jave na telefon 061 208 68 68.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija