• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.11.2023

17:58

Vesić: Ispunjeno Vučićevo obećanje! Rekonstruisan put Suvi Do-Stubal!

Tanjug

Društvo

Vesić: Ispunjeno Vučićevo obećanje! Rekonstruisan put Suvi Do-Stubal!

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je danas radove na rekonstrukciji puta Suvi Do - Stubal u dužini od 5,7 kilometara, za šta je, kako je rekao, izdvojeno milion evra.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obećao meštanima da će uraditi ovaj put, a ‘Putevi Srbije’ ga rade, rekao je ministar Goran Vesić.

- To pokazuje koliko je predsedniku važan svaki deo Srbije, koliko mu je važno da se, osim izgradnje autoputeva, rade i ovakvi putevi - rekao je Vesić.

Naveo je da država ove godine u opštinu Blace ulaže 1,5 miliona evra, a ukupno u Toplički okrug oko šest miliona evra za rekonstrukciju puteva.

- Sledeće godine nastavljamo da radimo rekonstrukciju puteva i razvijamo našu Srbiju jer nama je važan svaki njen deo, važni su autoputevi i brze saobraćajnice, ali su važni i lokalni putevi - rekao je Vesić i dodao da će se i ubuduće nastaviti sa ulaganjem.

Tako, istakao je, Srbija nastavlja da se razvija i postaje bolje mesto za život svih građana.

- Svaki put znači nove investicije, a svaka nova investicija znači više radnih mesta, a samim tim i veći životni standard i da ljudi mogu ostanu u mestima gde se sada nalaze, tu pristojno žive od svog rada i imaju bolji komfor života - rekao je Vesić.

Predsednik Privremenog organa opštine Blace Ivan Burgić, podsetio je da je predsednik Vučić, prilikom otvaranja pogona fabrike "Jumko" u Barbatovcu, obećao meštanima sela Stubal i Suvi Do izgradnju ove saobraćajnice koja je bila u veoma lošem stanju.

- Kao što možete da vidite, radovi su u jeku i očekujemo, možda već tokom sledeće sedmice, da počne ugradnja prve količine asfalta. Ovo je veliki projekat za opštinu Blace i bez pomoći države i resornog ministarstva opština sigurno ne bi mogla iz svog budžeta da realizuje ovako velike i kapitalne projekte - rekao je Burgić i zahvalio ministru Vesiću na poseti, a predsedniku Vučiću na tome što je održao obećanje.

Toplički okrug, zajedno sa ministrom Vesićem, posetili su državni sekretar Dragan Stevanović i pomoćnik ministra Miroslav Alempić, kao i pomoćnik direktora JP Putevi Srbije Ivan Tejić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija