• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ekapija

29.06.2024

15:16

Vozom na EXIT i ove godine u bilo kom trenutku: Uvode se specijalni polasci na relaciji Beograd-Novi Sad

Tanjug

Društvo

Vozom na EXIT i ove godine u bilo kom trenutku: Uvode se specijalni polasci na relaciji Beograd-Novi Sad

Podeli vest

Epicentar najboljeg provoda ove godine biće u periodu od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi – EXIT festival.


I ove godine EXIT i Srbijavoz organizovali su specijalne, dodatne polaske koji svim posetiocima omogućavaju da brzo i bezbedno stignu u Novi Sad i da se vrate nazad u Beograd.

Svi koji planiraju da na festivalu budu tokom svih pet noći, ali i oni koji u poslednjem trenutku odluče da dođu ne moraju da brinu o dolasku jer su Tom Morello, Black Eyed Peas, Gucci Mane, Carl Cox, Cavalera, Bonobo DJ Set, Black Coffee, Maceo Plex, Klangkuenstler, Ofenbach, John Newman, Oliver Tree i mnogi drugi, udaljeni vožnjom kraćom od sat vremena.

- Okupite društvo, sedite u voz i pravac Petrovaradinska tvrđava. Pored više od 50 redovnih dnevnih polazaka između dva grada koji su putnicima dostupni između 5.30 časova i 23 sata, za vreme trajanja festivala, publici će biti na raspolaganju i specijalni polasci. Iz stanice Beograd centar ti polasci su u 21.30, 22, 23, 0.10 i 1 čas, a iz stanice Novi Sad u 1.30, 2.30, 3.30 i 4.30 časova. Pored toga, redovni večernji vozovi broj 748, 750 i 751 koristiće i stanicu Petrovaradin tokom trajanja festivala. Svi vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od sat vremena. Karte za redovne i dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili web sajta Srbijavoza, kao i na blagajnama i kartomatima - navedeno je na sajtu EXIT-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!
Košarka

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila, Aco Petrović (65), objavio je konačan spisak igrača za kvalifikacioni turnir u Letoniji, kroz koji će njegovi izabranici moći da izbore plasman na Olimpijske igre u Parizu (26. jul - 11. avgust).

01.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija