• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2024

13:53

Beograđanka upozorila na manijaka iz javnog prevoza: Prilazi devojkama i postavlja jezivo pitanje, kreće se uvek ovom rutom!

pexels.com

Društvo

Beograđanka upozorila na manijaka iz javnog prevoza: Prilazi devojkama i postavlja jezivo pitanje, kreće se uvek ovom rutom!

Podeli vest

Muškarac na relaciji Beograd - Novi Sad izazvao je zabrinutost među Beograđankama i Novosađankama zbog svog jezivog načina prilaska na raznim autobuskim stanicama.

Kako je jedna Beograđanka napisala na svom Iks profilu "sa_tavana", a potom se na njenu objavu nadovezalo još devojaka, muškarac oko 30-35 godina koristi isti trik u gradskom prevozu kao taktiku prilaska. Kako su mnoge od njih napisale, navodno se zove Sergej i o njemu se na internetu i ranije pisalo.

Sinoć mi se desila jeziva situacija. Naime, pre par meseci u busu me je pitao Novosađanin kakav je režim noćnih buseva, ja mu objasnila i on kao 'da, da'. Kaže, ti si prva devojka koju sam video nasmejanu u čitavom gradu. ja kao 'ha, ha' (neprijatno), prenosi Blic.

Zatim je počeo da nagađa čime se bavim gde sam ja sve odgovarala sa 'ne' i pokušala da prekinem konverzaciju jer je lik naprosto bio jeziv... Posle par minuta je startovao drugu devojku u autobusu, a kada je izašao, devojka mi je rekla 'Jesi ti videla ovo?'", napisala ja ona.

"Srednje visine, zalizane kose, radi u IT-ju"

Onda je dodala da je to smetnula s uma, sve dok joj se identična situacija nije desila u Beogradu - sa istim muškarcem.

Juče u 16-ici me neko s leđa opet pita kakav je režim noćnih buseva, ja objasnim (bio mi je iza leđa, nisam ga videla) i kad je rekao da sam jedina devojka koja se nasmejala u čitavom gradu? Molim? Odmah sam se setila svega. Još je oba puta rekao da radi u IT-ju.

Srednje visine, zalizana kosa, oko 30-35 godina i jeziv, tako da oprez. Čim je izašao iz busa krenuo je ka drugoj devojci i nešto pričao s njom. Tada sam mislila da umišljam ali pogled i reakcija te devojke mi je potvrdila da bi svaka isto odreagovala. Tako da ako vas neko pita za noćni prevoz bežite", napisala je Beograđanka.

Ispod njene objave javile su se i druge devojke koje su objasnile da su navodno, već njegove fotografije kružile internetom kao upozorenje i da su "njegove rute" Novi Beograd i centar grada.

- Postavljala sam tog lika ovde pre par meseci. Sergej se zove i stalno je to radio i u Novom Sadu, a zatim je prešao u Beograd sa istom ili sličnom pričom jer se ovde već polako znalo ko je i šta radi. Čuvajte se devojke", "Desilo mi se isto u petak kod fontane na Novom Beogradu, opis potpuno odgovara, ista rečenica za nasmejanu devojku, s tim da je mene pitao koliko ima sati, čak me je zvao na kafu. Pobegla sam u prvi autobus", "Ako je ovo on, zove se Sergej i uvek sa sobom nosi torbu za laptop", "Svaka žena po biber sprej. Dozvoljeno, efikasno - glasili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija