• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.S.

01.07.2024

21:15

Munje seku nebo! Nevreme potopilo i Beograd! Jezivo veče i u Novom Sadu! Evo kako je bilo i u ostalim delovima Srbije! (FOTO/VIDEO)

N.S.

Društvo

Munje seku nebo! Nevreme potopilo i Beograd! Jezivo veče i u Novom Sadu! Evo kako je bilo i u ostalim delovima Srbije! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Stravično nevreme pogodilo je Novi Sad. Posle Vojvodine, i Mačve stiglo je i u Beograd.

U Zemunu je počeo jak pljusak, ugašena je ulična rasveta. Duva vetar olujne jačine. Čuju se protivgradne rakete nad Voždovcem.

Nebo iznad prestonice počele su da "cepaju" munje, a RHMZ je u 21.30 izdao upozorenje za područje Beograda. - Jaka konvektivna oblačnost sa područja Srema i Mačvanskog okruga u zapadnoj struji premešta se ka Beogradu, pa se u narednih sat, dva i na području Beograda očekuju intenzivni plјuskovi sa grmlјavinom, kratkotrajno je moguća i pojava grada, kao i olujni vetar u zoni najjačih plјuskova. Procenjena količina padavina je između 20 i 40 mm za kratko vreme, lokalno je moguće i znatno više - navodi se u hitnom upozorenju.

Kako javlja naš reporter, nad Novim Sadom se smrklo nebo, jezive munje dodatno pogoršavaju situaciju, a kiša lije kao iz kabla.

Snažno nevreme, koje je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) ranije najavio, a zbog kojeg je MUP Srbije izdao upozorenje sve više pogađa Novi Sad i kreće se ka Beogradu.

Foto: N.S.

 

Kako javlja naš reporter, delovi Novog Sada su u mraku.

Ovako je u Inđiji:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ni u Pećincima nije ništa bolje.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Grad veličine jajeta u Petlovači.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

U Sremskoj Mitrovici potop.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ništa nije bolje ni u Badovincima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

Podsetimo, stravično nevreme pogodilo je veći deo Srbije, a više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija