• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

03.08.2024

15:37

Bezobrazluk! Kupci šokirani scenom u marketu: Ova Beograđanka sve razbesnela jednim potezom

Shuterstock/Printscreen

Društvo

Bezobrazluk! Kupci šokirani scenom u marketu: Ova Beograđanka sve razbesnela jednim potezom

Podeli vest

Kupci u jednom supermarketu na Banjici juče popodne su gledali Beograđanku koja stoji pored rafa sa kutijama jaja, otvara svaku i bira ona jaja koja će spakovati u kutiju koju će pazariti!

Potrošači tokom trgovine svašta mogu da vide i čuju u marketima, ali ova scena šokirala je i razbesnela kupce koji su se u tom trenutku zatekli u marketu.

- Gospođa je vozila puna kolica robe. Išla je polako kroz radnju i par puta sam naletela na nju jer sam žurila pa sam trčala iz jednog kraja u drugi. Međutim, kad sam je videla kod rafa na kome su jaja morala sam da zastanem da vidim šta radi. Žena je otvorila nekoliko kutija i iz svake uzimala jaja i ređala u jednu koju će ona kupiti.

Foto: Freepik.com

 

 

- Nije žurila, zagledala je svako i ređala u novu kutiju. Niko joj ništa nije rekao, ali svi besni kupci su zastali da vide šta to radi i da li je ovako nešto moguće. Bezobrazluk pojedinaca nema granica. Od šoka nisam stigla ni da pozovem nekog radnika da vidi - kaže nam devojka koja se tu zatekla i dodaje:

- Ja proverim obavezno da li su jaja u kutiji cela, ukoliko se desi da je neko polomljeno zamenim kutiju. To sam videla i da rade prodavci, a nikada mi ne bi palo na pamet da biram jaja koja meni odgovaraju. Jaja su razvrstana po klasi i imaju različite cene, kako može neko da bira ona koja želi. To možda može na pijaci, ali u marketu ne!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija