• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

26.08.2024

07:44

Drama na graničnom prelazu! Čovek izleteo iz vozila, policija hitno reagovala!

RINA

Društvo

Drama na graničnom prelazu! Čovek izleteo iz vozila, policija hitno reagovala!

Podeli vest

Prava drama odigrala se noćas na graničnom prelazu Šepak kada je jedna osoba izašla iz vozila i počela da trči od jednog automobila do drugog.

Naime, uspaničeni muškarac istrčao je iz audija lozničkih tablica i trčao od vozača do vozača govoreći: "Brate molim te je l' možeš da se pomeriš, žena mi se porađa".

Ljudi su se masovno sklanjali i pravili prostor, a policajci iz Bosne su brzo reagovali i raščistili gužvu.

Zatim su javili i kolegama iz Loznice šta se dešava, pa je kolona brzo "uklonjena" da bi prošao muškarac sa trudnicom kojoj je porođaj krenuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija