• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2024

20:39

Istorijski niska stopa nezaposlenosti u Srbiji! Čestitke svim građanima naše zemlje!

Shutterstock, beta

Društvo

Istorijski niska stopa nezaposlenosti u Srbiji! Čestitke svim građanima naše zemlje!

Podeli vest

Nakon sastanka sa francuskim liderom Emanuelom Makronom, koji se od danas nalazi u zvaničnoj poseti Srbije, predsednik Aleksandar Vučić obratio se javnosti.

Tom prilikom Vučić saopštio je sjajne vesti povodom istorijski niske stope nezaposlenosti u našoj zemlji. 

- U drugom kvartalu godine na najnižem nivou stopa nezaposlenosti, na 8,2 posto. Želim da čestitam na tome građanima Srbije - rekao je predsednik.

Istakao je i da naša prerađivačka industrija dobro raste i svi sektori osim energetike.

- Moraćemo da ulažemo mnogo više i mnogo više da se borimo. Tražićemo od francuske vlade da to uradimo na najčistiji mogući način. Velika je vest i kupovina rafala. Ukupna vrednost ugovora je 2,7 milijardi, 12 potpuno novih aviona rafala u vlasništvu Srbije. To je za nas ogromna vest! Verujem u dobru saradnju naših armija - istakao je predsednik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!
Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečije paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

29.08.2024

19:42 >> 19:46

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija