• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2024

12:54

Pesma posvećena ubijenoj Angelini kida dušu! Otac Anđelko napisao tekst, "Frajle" otpevale" (VIDEO)

Instagram frajlajela/Društvene mreže

Društvo

Pesma posvećena ubijenoj Angelini kida dušu! Otac Anđelko napisao tekst, "Frajle" otpevale" (VIDEO)

Podeli vest

Angelina Aćimović ubijena 3. maja od strane Koste K. u OŠ "Vladislav Ribnikar" ostavila je veliki trag za sobom.

Naime, Angelina je crtala haljine a nakon velike tragedije koja se dogodila njena porodica je napravila izložbu sa svim nestvarnim modelima koje je devočica crtala i zamišljana. 

Danas, nešto više od godinu dana, njen otac Anđelko je napisao pesmu, a muzička grupa "Frajile" napisale su muziku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Buča (@frajlajela)

 

Članica grupe je napisala na svom Instagram nalogu da nikada nije doživela ovoliku emociju.

- Nikada nisam osetila ovoliku emociju, nekoliko puta me je ponela. Ovo je nešto najveće što sam uradila u svojoj karijeri i privatnom životu - napisala je. 

Podsetimo,  u znak sećanja na tragično nastradalu devojčicu Angelinu Aćimović, kao i na sve žrtve nastradale 3. i 4. maja 2023. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Duboni i Malom Orašju, porodica Aćimović osnovala je fondaciju koja će nositi ime njihove ćerke.

Foto: Društvene mreže

 

 

Rad fondacije "Angelina" biće usmeren na čuvanje uspomene na žrtve, kao i prevenciju takvih tragedija u budućnosti kroz upoznavanje dece, roditelja i nastavnika sa opasnostima koje nose internet i društvene mreže. 

Upravo zato, večeras se u Sava Centru održao događaj "Sećanje na Angelinu" na kojem su prikazane haljine 16 modnih dizajnera rađenih po skicama Angeline Aćimović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija