• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mili Čolić

24.09.2023

21:00

ESTRADAnje! Mili: Prija nije kriva, a Mici joj nije smeštala!

Dejan Milićević

Kolumne

ESTRADAnje! Mili: Prija nije kriva, a Mici joj nije smeštala!

Podeli vest

Da je Aleksandra Prijović Prija ozbiljna i jedna od najvećih zvezda savremene srpske šou-biznis scene svedoči činjenica da ne mogu da prebrojim koliko sam puta otkako je ove godine izašao album "Devet života" kolumnu ponedeljkom posvetio baš njoj.

Svaki put sam pisao jer je situacija to zahtevala. Iako se Prija trudi da samo peva i izbegava medije kao đavo beli luk, oko nje i njenog privatnog života pletu se mreže intriga, skandala i tračeva.
Poslednjih sedam dana Prija je glavna tema. O njoj se šapuće po estradnim ćoškovima, glasno govori po redakcijama, piše po portalima i novinama, a najčešće se pljuje i komentariše na društvenim mrežama. U centru skandala su Aleksandra, njen muž Filip i menadžer Blaško. Navodno, na proslavi punoletstva ćerke Aca Pejovića desila se neprijatna situacija u kojoj su se zbog Prije potukli njen suprug i menadžer, jer se "konačno" saznalo da je ona neverna, a ne odlična i popularna pevačica.

Foto: ATA Images

 

 

Pošto je sve ovo bilo malo, u priču je upletena i Milica Pavlović, koja, eto, Priji smešta skandal i ofira je po javnosti. Trač je zaista odličan! Dve pevačice, muž, menadžer, seks, tuča i sve to na proslavi gde se skrkala cela estrada. Odličan, ali netačan! Ovu aferu nije namestila Mica Pav. Ta žena se uvek i najviše bavi sobom, to je dobro poznato. Prija nije kriva. Priču da je menadžer nesrećno, i to godinama, zaljubljen u svoju pulenku po šou-biznis sceni rastura bivši producent. Ne mogu sa sigurnošću da opišem čime se danas bavi. Ovaj skandal je inače izazvala mlada i poluafirmisana pevačica. Dovoljno je poznata, ali nema ni album ni hit, već samo nekoliko singlova. Ume da peva. Ona je menadžeru napravila skandal natovarivši mu na vrat sina hitmejkera sa kojim ima neostvarenu emotivnu priču, a Prijin Filip ih je razdvajao kada je stvar eskalirala do te mere da su počeli da se hvataju za guše. Naravno da Prija nije bežala s menadžerom i svog muža ostavila ucveljenog na podijumu za igru. Molim vas.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Imena aktera ove priče uopšte nisu važna. Svi su sem Prije, Filipa i Mici Pav nebitni. Važno je da je Aleksandra Prijović velika zvezda koju prate tračevi. Važno je da joj je Mici Pav najveća konkurencija, pa je zato uvučena u nešto što veze nema s njom. Za posao kojim se bave to je veoma dobro, za privatni život baš i ne, ali preživeli su svi. Najvažnije je da Prija nije kriva i da joj Mici ništa nije spakovala. Ova što je plela skandaloznu mrežu nikad neće biti zvezda, tako da joj je sve džaba. Da završavam ovu agoniju, Prijovićeva ove nedelje od četvrtka, zaključno sa subotom peva u Areni. Bravo, devojko!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija