• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2020

11:17

IZGUBIO SAM MNOGO BLISKE LJUDE, BOLEST VAS ZA NOĆ PREVARI! Predsednik Vučić se prisetio i meča ZVEZDA-BAJERN!

Politika

IZGUBIO SAM MNOGO BLISKE LJUDE, BOLEST VAS ZA NOĆ PREVARI! Predsednik Vučić se prisetio i meča ZVEZDA-BAJERN!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas građane da budu strpljivi i oprezni, naglasivši da se u slučaju covid 19 radi o opakoj bolesti koja napada pluća

"Nemojte da ono što smo radili i gradili mesec i po dana uništimo u finišu i dozvolimo da nas pobedi bolest zato što je upornija", rekao je predsednik za Pink tv.

- Bajern je pobedio Zvezdu 2:0 u Minhenu, kada smo u Beogradu poveli 3:0, svi smo počeli da slavimo, a onda je moj prijatelj Diter Henes dao dva gola. Ljudi, nemojte da sve prokockamo u finišu i da nas pobedi bolest - rekao je Vučić i dodao:

- Izgubio sam mnogo bliske ljude... Izgubio sam bliske ljude, Blažića, jednog od osnivača stranke, kao i jednog druga iz detinjstva. Ta bolest vas za noć prevari. Za sat ili dva vas odvede u smrt. Samo da izdržimo, da se držimo izolacije. Mnogo smo zaradili prošlog vikenda, zato što su ljudi bili odvojeni za Vaskrs.

- Dođete sa malom temperaturom, uz saturaciju koja je spuštena i za sat ili dva odvede vas u smrt. Bilo je slučajeva kada smo pomislili da smo izlečili pacijenta, i on se tokom noći ponovo našao na respiratoru - upozorio je predsednik.

Rekao je da građani treba da izdrže i nastoje da se drže izolacije.

Kazao je da je mnogo urađeno prethodnog vikenda i dodao da treba da probamo disciplinom i odgovornošću nastavimo, jr tada nema sumnje da ćemo moći reći da smo pobedili.

Kažite mi ime tog majčinog sina koji će da me pozove... VUČIĆ O DATUMU PARLAMENTARNIH IZBORA!

On je parafrazirao reči američkog predsednika Ruzvelta iz 1910:

- Slava uvek treba da pripadne onima koji su u areni, u ovom slučaju lekarima, a ne onima koji sa strane stoje i kibicuju. Zato moja podrška lekarima, medicinskim sestrama, vojnicima, policajcima, kasirkama...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VIDOJKOVIĆ JE OZBILJAN BOLESNIK: Srbi su glupanderi, Vučić je parazit, Kon i Darija su banda, Ana je mafija, samo je moj Đilas super!
Politika

VIDOJKOVIĆ JE OZBILJAN BOLESNIK: Srbi su glupanderi, Vučić je parazit, Kon i Darija su banda, Ana je mafija, samo je moj Đilas super!

Marko Vidojković, pisac u pokušaju, poznatiji po tome što je svojevremeno na protestima profesore i studente Pravnog fakulteta u Beogradu nazvao ološem, smradovima i kretenima, nego po svojim knjigama, dobio je novi napad luzerske paranoje, svestan da njegovi politički favoriti, Đilas, Jeremić i Obradović nikada neće voditi Srbiju niti mu dati ministarsku fotelju

25.04.2020

10:37

sledeća vest

Izbori 2024

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija