• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2020

18:41

JUNAJTED MEDIJA PREPOZNALA SEBE KAO LOPOVA! OPŠTI NAPAD TAJKUNA NA PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić im kriv jer je zaštitio narodnu kompaniju i narodnu imovinu!

Politika

JUNAJTED MEDIJA PREPOZNALA SEBE KAO LOPOVA! OPŠTI NAPAD TAJKUNA NA PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić im kriv jer je zaštitio narodnu kompaniju i narodnu imovinu!

Podeli vest

Iako ih u toku svog intervjua za TV Pink nijednom nije pomenuo, već je pričao o dvojici tajkuna, Junajted grupa je sama sebe prepoznala kao lopova pa je saopštenjem napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u intervjuu za TV Pink stao u zaštitu narodne kompanije Telekom, pomenuvši tom prilikom dvojicu tajkuna, kojima je poručio da neće uspeti da sruše ni Telekom, a ni spomenik Stefanu Nemanji.

Foto: Printscreen Nova s

Iako tokom intervjua nije pomenuo imena tajkuna, izgleda da su se sami prepoznali, pa je tako Junajted grupa odmah izdala saopštenje i napala predsednika Srbije.

Izgleda da su sami sebe prepoznali kao lopove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prvoborac

pre 4 godine

Lopovi kada prepoznaju situaciju da su otkriveni,grebu i rukama i nogama da dokažu suprotno.Ali nadamo se narod više nije kratke pameti kao nekad pa da zaboravlja na veliku pljačku svih tih koji danas napadaju napredak i boljitak Srbije.

Marko

pre 4 godine

United Medija jeste stvorena lopovskim novcem, i sada na sve nacine pokusavaju da "operu" sebe tako sto uporno i na sve nacine napadaju Predsednika.

BozaB

pre 4 godine

Sasvim je normalno i ocekivano da predsednik drzave stiti drzavne kompanije i ne da da se sa istima ispiraju usta.

Filip

pre 4 godine

Predsednik štiti državnu kompaniju. Nećemo dozvoliti Junajted grupi da uništava Telekom.

Radovan Korli

pre 4 godine

Pa napad je najbolja odbrana, kaže jedna naša, ali je Đilas toliko zas*ao i pokrao, da su mu svi napadi na predan i marljiv rad predsednika Vučića uzaludni. Još jedna naša stara kaže da je najpametnije prvo pogledati u svoje dvorište, pa tek onda komentarisati tuđe, a o Đilasovom "dvorištu" dovoljno govore nekretnine i stanje na njegovim računima. Znači pišite - LOPOV!

Llubiša

pre 4 godine

Djilas nije lopov, nego LOPURDA. napada Telekom, jer zna šta će se sve otkriti, kad začeprkaju o poreklu imovine Al KaDjidonea.

PERA

pre 4 godine

Cim se otkrije afera oni odmah krenu svim napadima na predsednika.

Milena

pre 4 godine

Tajkuni izgleda da su se sami prepoznali, pa je tako Junajted grupa odmah izdala saopštenje i napala Aleksandra Vučić.

ergwer

pre 4 godine

Žele da unište Telekom, da bi imali celo tržište Srbije samo za sebe.

Vesna

pre 4 godine

Baš lepo što su se sami prepoznali. Pošteno!

dada

pre 4 godine

Opsto poznata stvar, Vucic im je uvek kriv za sve

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija