• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2021

21:21

POGLEDAJTE OVU FOTOGRAFIJU I SVE ĆE VAM BITI JASNO! Ovako se Đilas danas pojavio u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu! /FOTO/

Politika

POGLEDAJTE OVU FOTOGRAFIJU I SVE ĆE VAM BITI JASNO! Ovako se Đilas danas pojavio u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu! /FOTO/

Podeli vest

Pogledajte ovu fotografiju i sve će vam biti jasno. Ovako je danas Đilas došao u Prvo osnovno javno tužilaštvo

Na fotografiji vidite koga? Na koga vas podseća? Na nekoga iz filma "Kum" možda?

Procenite sami.

Podsećamo, Dragan Đilas danas je došao u sud da podnese krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra finansija Siniše Malog, Vladanke Malović, novinara i glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" Milorada Vučelića i Andrijane Nešić, novinara i pomoćnika glavnog i odgovornog urednika za digitalna izdanja.

Foto: Informer

Dragan Đilas dolazi u Tužilaštvo

Tom prilikom održao je i konferenciju za štampu, na kojoj je ponovo odbio da odgovori na pitanja novinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vns

pre 3 godine

Normalno obučen i nosi naočare za sunce....da? Jel trebao možda u maskirnim pantalonama da se pojavi?

zoran

pre 3 godine

Niko tebi nije kriv što izgledaš kao krme..krivih zuba..firmiranih majica, poneki sat/kao ono sitan lopov...rečnik uličara..ponekad ni ne znaš šta si rekao..kratko - seljačina

Mlatački

pre 3 godine

"... Tom prilikom održao je i konferenciju za štampu, na kojoj je ponovo odbio da odgovori na pitanja novinara...". Pojasnite malo, održao konferenciju za štampu, a nije odgovarao na pitanja novinara. Izvinite ko je ta "štampa"?

Realno

pre 3 godine

Pa sta? Ni prvi ni poslednji put da ce Vas oglobiti za klevetu. Koliko ste novca vec izgubili, na sporovima sa Djilasom, da li smete da priznate? Tako cete izgubiti i izbore, kao AV begradske dva puta od Djilasa! Hahahahaha!!! Nista mu ne mozete, sto ga vise napadate sve je popularniji!

bucko

pre 3 godine

hahahaha...ovaj Djiki je stvarno blam za sebe...probudi se Djiki i progovori na poligrafu,mozes i sa naocarima ako ce te manje boleti ....

bvb

pre 3 godine

Koliko hiljada i hiljada evra imaju u garderobi on, Marinika i onaj Miljuš?

Zoran

pre 3 godine

Zašto Đilas ne ode na poligraf? Ako nema šta da krije, čega se onda plaši?

Zana

pre 3 godine

Djiki ne samo sto je vec i izgleda kao pravi kriminalac.

Vida

pre 3 godine

Samo garderoba na njemu govori koliko je para ukrao od nase zemlje i naroda.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija