• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.07.2021

12:33

Mi uvek i svuda služimo Srbiji! Ove devojke će se svim srcem boriti za našu zemlju u Tokiju! Foto

Instagram/nebojsa__stefanovic

Politika

Mi uvek i svuda služimo Srbiji! Ove devojke će se svim srcem boriti za našu zemlju u Tokiju! Foto

Podeli vest

Ministar odbrane Nebojša Stefanović primio je danas pripadnike Sportske jedinice Ministarstva odbrane koji su se kvalifikovali za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju i poželeo im puno uspeha na ovom najprestižnijem sportskom takmičenju

 

Svojim vrhunskim rezultatima odlazak na Olimpijske igre obezbedili su vojni službenici Aleksandar Kukolj i Anja Obradović, koji će se takmičiti u džudou, Jasmina Milovanović u streljaštvu, Jovana Preković u karateu i vojni službenik Tijana Bogdanović koja će našu zemlju predstavljati u tekvondou.

„Mi uvek i svuda služimo Srbiji! Jovana, Aleksandar, Anja, Jasmina i Tijana vojska su koja će biti deo olimpijskog tima Srbije u Tokiju i boriti se da oborimo rekord od osam osvojenih medalja postavljen u Riju", napisao je Stefanović na svom Instagram nalogu.


On je dodao da su se jutros zajedno podsetili da je Srbija ponosni učesnik olimpijskih igara još od 1912. godine i to na incijativu srpskih oficira.

"Više od celog veka kasnije, ovi mladi ljudi, pripadnici naše Sportske jedinice, sa nestrpljenjem čekaju put u Tokio. To što ih imamo u redovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za nas je vrednije od svake medalje. Oni će, kao svaki srpski vojnik, nastupiti svim srcem za Srbiju i dati sve od sebe da našoj zemlji donesu pobedu. Mi ćemo u toj borbi svim srcem biti uz njih!“, napisao je Stefanović.

Ministar je pripadnicima naše Sportske jedinice koji će biti deo olimpijskog tima Srbije, ovom prilikom, uručio i simbolične poklone za predstojeći put.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!
Live TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!

Zelenski na liniji fronta u Harkovu. Nemačka poručila da se ne plaši pretnji Putina zbog rasporeda raketa. Maduro ponovo predsednik! Erdogan preti da bi Truska mogla da uđe u Izrael. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Mitar Kovač, general i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju Srbije. Uživo u program javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o najnovijim vestima iz Malija.

29.07.2024

21:31

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija