• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.09.2021

17:13

NOVO ZASTRAŠIVANJE NA JARINJU! Albanski specijalci dovezli OKLOPNO VOZILO SA PUŠKOMITRALJEZOM!

Printscreen TV Pink

Politika

NOVO ZASTRAŠIVANJE NA JARINJU! Albanski specijalci dovezli OKLOPNO VOZILO SA PUŠKOMITRALJEZOM!

Podeli vest

Pripadnici specijalne jedinice policije lažne države Kosovo dovezli su danas na Jarinje specijalno oklopno vozilo na koje je postavljen puškomitraljez!

Novinar Mladen Mijatović uključio se uživo u Nacionalni dnevnik TV Pink i izvestio da su albanski specijalci koji su prisutni na severu KiM naoružani do zuba i da je nadomak administrativnog prelaza parkirano specijalno oklopno vozilo.

Prethodno su iznad Jarinja patrolirala dva srpska "orla" koji su napravili dva kruga i onda otišli.

Nakon preleta "orlova" policija lažne države je prema nezvaničnim informacijama podigla dron koji je preleteo područje pod blokadom.

Protest Srba s KiM nezadovoljnih odlukom Prištine o zameni registarskih tablica sa srpskim oznakama i raspoređivanjem specijalnih snaga policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, podsetimo, traje već sedam dana.

Na blokadi dugoj oko tri kilometra nalazi se nekoliko desetina kamiona i više desetina vozila građana sa severa KiM, ali i dvadesetak blindiranih vozila ROSU i džipova policije lažne države.

Situacija na prelazima koji su danima blokirani kamionima i teškim mašinama je trenutno mirna, ali napeta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Veceras Vucic u Hit tvit naredjuje napad ispaljuje Marica kao ljudsko đule a Mitrovic polece sa dronom i ispaljuje Kristijana i Macu diskreciju na njih.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Sa tudjim zlom se treba boriti svojim zlom ;)

Pinkum

pre 2 godine

Mogli su doci sa metlama… Znaju oni da moatimo praznu slamu. Sprdaju se sa nama…. Ruglo breee.

Baća

pre 2 godine

Treba igrati ovu šahovsku igru hladne glave. Neka dovlače svoje mitraljete. Ako prvi zapucaju, nema više šta da se čeka. Ovoga puta, kao što to radi Izrael, treba pokrenuti ofanzivu i izbiti na reku Ibar. Putina i Rusiju obavezno zamoliti da nas zaštiti od NATO udara, kao što su zaštili Siriju. Nema druge. Ili to ili konačna kapitulacija oko Kosova i Metihoje.

Lobotomirani

pre 2 godine

Sta cemo sa vecinom Srba juzno od Ibra?Da nije to onaj kompromis?

Safko Njemanitz

pre 2 godine

ja sam vam odavno pisao da i pre deset godina da Srbija treba hitno da napravi rusko- kinesku vojnu mirovnu bezbednosnu bazu za hitne intervencije i borbu protiv nacizma i islamskog terorizma na Kosovu koja ce da bude pandan zapadookupatorskoj bazi Bondstil, i u skladu sa medjunarodnim pravom ta nova srpsko-rusko-kineska vojna baza ce da nadgleda mirnu reintegraciju srpske pokrajine Kosovo u medjunarodne pravne okvire i teritorijalnu celinu sa drzavom Srbijom u skladu sa rezolucijom UN 1244 . Takodje rusko-kineska vojna mirovna misija mora biti poslata u Baranju i Knin da bi se srpske teritorije zakonski i demokratskim prirodnim putem pripojile drzavi Srbiji .

Pitanje

pre 2 godine

Oklopno vozilo sa puskomitraljezom je pretnja i zastrasivanje, sta su onda avioni?

lepi

pre 2 godine

Zasto samo kukate ili nesto preduzmite ili vise ne serite sa pisanjem , dosadili ste narodu sa jadikovkama !!!

Zagor

pre 2 godine

Srbijanski avioni,tenkovi i helikopteri se prepali jednog albanskog oklopnog vozila sa puškomitraljezom?! Ništa začudjujuće....srbijanci prave predstavu za #živalj# a albanci su ozbiljni!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

E pa je.iga, pored helikoptera aviona koji nadlecu KiM sad treba razmisljati o jednom puskomitraljezu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17