• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2021

20:31

VEĆI ŠIPTARI OD ŠIPTARA! N1 otvoreno navija za Kurtija, a protiv Vučića i Srbije!

Printscreen

Politika

VEĆI ŠIPTARI OD ŠIPTARA! N1 otvoreno navija za Kurtija, a protiv Vučića i Srbije!

Podeli vest

Na TV N1 i drugim đilasovskim medijima državu Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića pljuju i optužuju više i gore nego u svim prištinskim, šiptarskim medijima zajedno

Tako je N1 danas objavio “ekskluzivne procene stručnjaka” da će Aljbin Кurti sasvim sigurno dobiti i ovu rundu!?! A koju je to rundu, kada i gde tačno dobio Кurti?!  To ne kažu, jer njima je do istine stalo taman kao do lanjskog snega.

Dalje, samozvani nezavisni i profesionalni novinari “jako su zabrinuti” što se Vučić, kako kažu, već dva dana nije oglašavao o Кosovu!?! Na stranu da je i to strašna laž, jer predsednik Srbije samo danas nije javno govorio o Кosovu, ali ti isti “stručnjaci” sa N1 su do juče kritikovali Vučića što previše govori o Кosovu, a čak su ga optuživali i za ono što nikad ni Šiptari nisu - da “zvecka oružjem” i svojim izjavama ugrožava Srbe na Кosovu!?!

Bolesna kampanja najcrnje mržnje i najstrašnijih laži se, dakle, nastavlja. Cilj hejterskih medija i njihovih tajkunskih gazda samo je jedan - da na silu otmu vlast. A ako za to treba da budu veći Šiptari od Šiptara, pa nikakav problem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 2 godine

Pitanje za drzavu, Predsednika, Premijerku ili vec ne znam koga: 1. Da li se medijima koji otvoreno govore protiv drzave i drzavne politike moze biti zabranjena, a urednici kaznjeni? Ovdje u Norveskoj takve stvari neprolaze i nebitno je ko je vlasnik ili ne, ne smije se ici protiv drzave i drzavnog ministra tj. premijera. Stvarno nerazumem da se takvi mediji trpe i takvi urednici i nevladine organizacije. Dali postoji zakon, sudstvo ili bilo koja ustanova da zaustavi takve stvari? Hvala

sns

pre 2 godine

Može li autor ovog teksta da objavi lekarski nalaz da je normalan i sposoban za rad? Ovakve tekstove pišu samo mentalno retardirane osobe!!!

Borac R SRPSKE

pre 2 godine

Nije danas moga pricat o kosovu jet je opterecen kako sacuvat dodika i vlast Srpske zbog afere kiseonik. Trovali narod sa tehnickim gasom a ne medicinskim.Eto koliko je vucicu stalo do naroda da bi zastitio dodika. Sramota sta radi.

Ana

pre 2 godine

Apsolutno ništa i nismo mogli da očekujemo od Đilasa....

Mitrofan Foštić Morija iz Kara

pre 2 godine

Непријатељи.

Milan

pre 2 godine

Sa koliko vodimo protiv Šiptara, kako ono kaže vlast jel sada 6 prema 0?

Bojan

pre 2 godine

Njih treba da bude sramota kada su u stanju da podržavaju Albance koji žele da nam otmu našu državu!

Marcco

pre 2 godine

Verovatno "juri" neku nacionalnu frekvencu na Kosovu i u Albaniji... razumem čoveka, sve je postigao na foru pa ne zna za drugo, a obraz k'o džon...

samopostovanje

pre 2 godine

pa n1 i nova tv su hrvatski mediji...zasto bi navijali za srbiju???

Realno

pre 2 godine

Vucic je opak najveci siptar. Niko mu nije ni blizu...

hehehe

pre 2 godine

Novinarja, koji je ovo napisao pred zid i bum, bum, da ostane bez muda!:)

Hobit je mnogo odlepio

pre 2 godine

Ne listam portale NOVA i N1 Sve pročitam u ovoj kanalizaciji. Al ludiš polako Moronu!

EU

pre 2 godine

SAD ukida vize Hrvatima od 1.12. a posle uplaćenih 600 mil. E. za zemljotres, sada je EU uplatila Hrvatima još 818 mil. E. pomoći za opravak od Korone (Sveukupno je odobreno 6 mlrd. E. pomoći). A Vučić bi da im stigne bedepe?

Bedepe

pre 2 godine

Kako je moguće da duplo manja Hrvatska i posle 2/3 porušene i obnovljene zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije(A tek plate i penzije), a da za to svi srpski mediji ćute, iako Vučić već 2g ispire narodu mozak da ga stiže, a neće ga stići dok je živ... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.

VLADO

pre 2 godine

IZGLEDA DA VAM JOS NIJE IZ GUZICE DOSLO U GLAVU.PA NIKO VAS NE VOLI SA VASOM CETNICKOM POLITIKOM.I DIJETE MALO BI VAS PROCITALO.NEMA VISE VELIKE SRBIJE I VAS KOMANDE ZAPAMTITE ZA VIJEKE VIJEKOVA.

Pera

pre 2 godine

Ovi sa N1 su stvarno neprijatelji sopstvene domovine. Stoka jedna izvitoperena (uz izvinjenje životinjama). Ne znam šta sprečava državu da zabrani njihovo delovanje i potpuno ukine njihove emisije. Svako čudo za tri dana pa će biti mir u kući. Gde su Tužioci i Sudije ?????????. Dali je i pravosudje na strani šiptara????? Stoka jedna.

micko

pre 2 godine

treba izvršiti hitan proces deraz-drugosrbije, 5.kolonaša i svih ostalih izdajnika!!!

ANA

pre 2 godine

Šiptari su marioneta. Čim prestane interes zapada, propadaju.

Dejan

pre 2 godine

Od N1 šljama od portala se i očekuje da daju podršku protiv srpskog naroda .

Helena

pre 2 godine

Pa šta drugo očekivati od ljudi koji su spremni da podrže Dragana Đilasa.

Luka

pre 2 godine

Vi ste bruka i sramota koja živi i radi u Srbiji, zemlji koju ste spremni da date onima koji nam samo žele zlo!

Biljana

pre 2 godine

Верујерм да је и Курти затечен толиким изливима обожавања његовог лика и дела из редова српске опозиције

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)

Trebalo je da bude zlato, ali i bronza je vrhunski rezultat! Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u današnjem meču za bronzanu medalju pobedila svetskog šampiona Nemačku sa 93:83 (21:30, 17:16, 25:26, )! "Orlovi" su se tako revanširali "pancerima" za prošlogodišnji poraz u finalu Mundobasketa u Manili, a osim toga, pokazali su neverovatnu mentalnu snagu da se podignu nakon nepravednog poraza od Amerike u polufinalu.

10.08.2024

12:47

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23