• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2021

21:26

SERGEJ U POVRATKU NA POJILO KOD ĐILASA! Da ljudski promašaj opijen mržnjom i ko zna čime još, dobije bombonu na tajkunskim medijima?

SNS

Politika

SERGEJ U POVRATKU NA POJILO KOD ĐILASA! Da ljudski promašaj opijen mržnjom i ko zna čime još, dobije bombonu na tajkunskim medijima?

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Nevena Đurić rasturila je danas na Tviteru Sergeja Trifunovića

- Sergej u povratku na pojilo kod Đilasa. Prostački i psovački arsenal na račun predsednika, da ljudski promašaj opijen mržnjom i ko zna čime još, dobije bombonu na tajkunskim medijima? Кad je mogao đilkoš Vidojković, može svako. Bar lupeža za Đilasove "pozajmice" nije teško naći - napisala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goksi

pre 2 godine

Jadan je onaj Pokret slobodnih građana od kako su Sergeja Trifunovića postavili za predsednika.

Jovan

pre 2 godine

Trifunoviću izgleda nestalo kinte za izlaske po splavovima pa rešio opet kod Đilasa.

Bojan

pre 2 godine

Sergej je običan primitivaca koji želi da se pokaže svim gazdi, riđem tajkunu, ne bi li vozio skuplja kola ili dobio veći novac za provod.

Petra

pre 2 godine

Kalav čovek postade ovaj Sergej, strašno! Bolje da ostao u sveri glume, a ne ovako pun mržnje i prostakluka koji širi.

Vlada

pre 2 godine

Nekim ljudima je jedini cilj da vređaju, napadaju i iznose laži, kako bi umanjili nečiji uspeh... Tako rade Đilasovci, u ovom slučaju Sergej Trifunović! Ne mogu da podnesu uspeh naše države koji je zahvaljujući Vučiću!

Grada

pre 2 godine

Svakako smo i svi mogli da pretpostavimo ko se krije iza "inspekcije"! Džaba im sve, ali ne mogu da nađu ništa što bi bilo na štetu Danila, jer ne postoji... Neka malo gledaju svoje živote, a neka puste na miru Vučićevu porodicu.

Milena

pre 2 godine

Zaista je jezivo sve što je izgovorio Sergej Trifunović, bukvalno da se čovek zapita da li je moguće da neko ima potrebu za ovolikim psovkama i uvredama, samo zato jer ga boli tuđi uspeh!

Ana

pre 2 godine

Potrosio ono sto mu Djilas dao pa se vratio po jos a za uzvrat gnusno vredjanje predsednika i njegove majke.

Gaga

pre 2 godine

Primitivno ponašanje Trifunovića a obraz đon.

Lena

pre 2 godine

Ovaj Pokret slobodnih građana je načisto propao od kako je Trifunović tamo na mestu predsednika. Samo neka ga oni drže još.

Era

pre 2 godine

Sramota je za Sergeja Trifunovica da se ovako ponasa i uz to je javna licnost. Oni kao da se utrkuju ko ce vece bljuvotine da izgovori koje se kose sa zdravom pamecu. Da li misle da time nesto postizu, osim sto gradjani na ovako nesto gledaju sa prezirom!

Maja

pre 2 godine

I rečnik i scenarijo su baš u stilu Trifunovića i Đilasa.

MarreBG

pre 2 godine

Sergej se sprema opet sprema za novu ulogu gubitnika.

Ana

pre 2 godine

Njegova rec vise nema kredibilitet, a i prostacki recnik niko normalan ne bi uvazio i prihvatio.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija