• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2021

13:40

Narod je video da vodimo računa, o političkim protivnicima i njihovim blokadama neću da govorim! Narod će 3. aprila reći sve!

Printscreen TV Pink

Politika

Narod je video da vodimo računa, o političkim protivnicima i njihovim blokadama neću da govorim! Narod će 3. aprila reći sve!

Podeli vest

Odgovarajući na pitanja novinara, prokomentarisao je blokadu saobraćajnica koje su, ponovo, zakazane za danas uprkos tome što je predsednik narodu izašao u susret

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja posetu Nišavskom okrugu, a nakon prikaza vežbi jedinica Vojske Srbije, predsednik se obraća javnosti.

Sve što su tražili, ispunili smo. Slušali smo građane i narod. Ne interesuje me da bilo šta govorim o političkim protivnicima, trećeg aprila će narod odlučiti. Imam problem da vidim kad narod oseća da je nešto loše, kao što je sad video da znamo o čemu je reč da vodimo računa o tome, meni je to dovoljno – rekao je Vučić.

Podsetimo, država je izašla u susret građanima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je iskoristio svoje ustavno pravo i vratio Skupštini loš Zakon o eksproprijaciji, kao i svoj politički uticaj na Vladu da izmeni sporne odredbe Zakona o referendumu i ne odobri zahtev Rio Tinta da deponijom zatrpa najplodniju zemlju uz Jadar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija