• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.12.2021

10:26

Petkovic: Ðilasovci ne biraju sredstva da se dokopaju vlasti!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

Petkovic: Ðilasovci ne biraju sredstva da se dokopaju vlasti!

Podeli vest

Prizivanjem sudbine Čaušeskua demokratski i legitimno izabranom predsedniku Srbije, Goran Marković je pokazao da Ðilasovci neće birati sredstva da bi se dokopali vlasti, izjavio je danas člana Predsedništva SNS Petrar Petković

- Kada Ðilasovci rezultatima ne mogu da pariraju Aleksandru Vučiću koji gradi 10 autoputeva, savremene bolnice, nabavlja inovativni lek protiv kovida i podiže ekonomski standard građana, tada iz sopstvene inferiornosti i nemoći prete predsedniku Srbije streljanjem - naveo je Petković u saopštenju.

Jedina politika Ðilasovaca su "ogoljeno nasilje i monstruozne pretnje" predsedniku Aleksandru Vučiću, jer im pristojna i normalna Srbija smeta, "ne bi li ponovo bili u prilici da kradu narodne pare", kaže funkcioner SNS.

- Samo, taj se scenario propasti zemlje neće dogoditi, kao što građani Srbije neće dozvoliti ''reke krvi, kako to Ðilasovci priželjkuju. Ono sto je realan scenario koji se uveliko ostvaruje i koji svi mogu da vide u Srbiji jesu nove fabrike, bolnice, putevi, škole, vrtići - zaključio je Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 2 godine

To sto radi nazovi, opozicija a u stvari obicna, razularena i potplacena bagra je sramota za demokratsku Srbiju gde se vlast osvaja na izborima. Nikada ovi paćenici neće pobediti na izborima jer osim huliganizma, nemaju sta da ponude a narod jako dobro vidi da svi ti "kandidati" koji su u opticaju za predsednika, nemaju nista da ponude, ni znanje, ni marljivost, ni ljubav za ovu zemlju i njene građane. Ovo je ljudski talog po ulicama, dno a Srbija odavno nije na dnu i necemo, mi građani, dopustiti da je bilo ko vuče u kaljugu gde je bila dok su vladali "zuti"!

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija