• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2022

16:55

Pokret socijalista apeluje: Da se donese zakon o registraciji stranih agenata po uzoru na američki

Politika

Pokret socijalista apeluje: Da se donese zakon o registraciji stranih agenata po uzoru na američki

Podeli vest

Današnja tviteraška pretnja Rokfelerovog grantovca da se izbori u Srbiji neće održati ukoliko se ne ispune njegovi zahtevi, osim što su pretnja miru i najava fizičkog i pravnog nasilja su i jasan pokazatelj koliko je opasno što u Srbiji još uvek nisu zakonski regulisani odnosi između finansiranja iz inostranstva i društveno političke aktivnosti u Srbiji

Zbog toga će Pokret socijalista nakon izbora pokrenuti narodnu inicijativu sa ciljem da se donese zakon identičan američkom zakonu o registraciji stranih agenata (FARA) kako bi se jasno videlo ko, za koga i za koliko novca radi i čije interese propagira.

Verujemo da će Sava Manojlović biti prvi koji će podržati ovu demokratsku tekovinu zemlje iz koje mu Rokfeleri šalju novac i da neće dati samo potpis nego i biti promoter narodne inicijative o zakonskoj registraciji stranih agenata u Srbiji."poručio je Pokret socijalista povodom pretnji Save Manojlovića da izbori u Srbiji neće biti održani ukoliko se njegova inicijativa o zabrani iskopavanja litijuma ne usvoji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija