• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2022

07:45

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA DODIKOM, zatim sa Srbima sa KiM

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA DODIKOM, zatim sa Srbima sa KiM

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se danas, u odvojenim susretima, sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, potvrđeno je Tanjugu u Predsedništvu Srbije

Vučić će prvo razgovarati sa Dodikom, a zatim i sa Srbima sa Kosmeta. Kako je najavljeno iz kabineta srpskog člana Predsedništva BiH, Vučić i Dodik sastaće se u 9 sati u Vili "Mir".

Sa Srbima sa KiM Vučić će razgovarati u Predsedništvu u 12 sati, a nakon sastanka medijima će biti prosleđeno saopštenje.

Kako se očekuje, tema razgovora Vučića i Dodika biće trenutna situacija u BiH i RS, kao i pretnje sankcijama EU srpskom entitetu.

Sa Srbima sa KiM Vučić će razmatrati bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji, posebno u susret predstojećem referendumu, a s obzirom da Priština odbija da omogući Srbima na KiM da se izjasne o promenama Ustava Srbije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dijana

pre 2 godine

Srbi sa obe strane Drine moraju da se drže i pomažu jer nas samo jedinstvo može sačuvati u ovim turbulentnim vremenima.

Bobana

pre 2 godine

Veoma važan sastanak Aleksandra Vučić i članom predsedništva BIH Milorada Dodik, gde će se na stolu naći novo nastala situacija, gde će biti donet jedinstveni zaključak po pitanju ponašanja u narednom periodu.Kako se očekuje, tema razgovora Vučića i Dodika biće trenutna situacija u BiH i RS, kao i pretnje sankcijama EU srpskom entitetu.

Maja

pre 2 godine

Moramo se boriti za prava Srba na KIM jer su i oni deo nas

Marko

pre 2 godine

Važni sastanci predsednika Vučića sa Dodikom i Srbima sa KiM u cilju jačanja srpskog jedinstva.

Jovan

pre 2 godine

Nema stajanja za predsednika Vučića, on nastavlja da radi za dobrobit naroda.

Zeljko

pre 2 godine

Dakle, kad Albanci slave dan tzv Kosova onda se SAD ne bune a kad Srbi slave Republiku Srpsku onda se bune. Gde je tu logika?

Goksi

pre 2 godine

Nadam se da će Vučić uspeti da izbori da Srbi glasaju na referendum i pored svih poteškoća zbog Prištine.

Ana

pre 2 godine

Sramota je što ne dozvoljavaju Srbima na KIM da se izjasne povodom sprovodjenja referenduma. Svakako da oni imaju prava da se izjasne da li žele nezavisno sudstvo, ne znam čemu zabrane!

Sasa

pre 2 godine

Samo dijalogom i razgovorom mogu da se rese kritocne situacije a zatezanjem i bojkotovanjem nista se ne dobija osim tenzije i produbljivanje krize!

Mara

pre 2 godine

Za nas Srbe ,dohovori sa Dodikom moraju da budu i cesci jer id Srbije i Vucica zavise nasa braca iz Republike Srpske.Syo se tice Kosova ,svi moramo u ovom trenutku pruziti podrsku Vucicu i nasem narodu na KIM kako bi izasli na referendum.

Momo

pre 2 godine

Nece nas pobediti ni siptari ni muslimani.Ostacemo jaki i pobediti.

Marica

pre 2 godine

Nece nas pobediti ni siptari ni muslimani.Ostacemo jaki i pobediti.

Nole

pre 2 godine

Podrska za nasu bracu na Kosovu i Republici Srpskoj,zahvaljujuci liderima Vucicu i Dodiku ima i dalje nekog reda.

Ina

pre 2 godine

Pristina mora da omoguci Srbima sa KiM da se izjasne o promeni Ustava Srbije.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija