• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2022

09:31

KOGA, BRE, ONI ZAMAJAVAJU VIŠE?! Savo Manojlović sada kaže da litijum MOŽE DA SE ISKOPAVA U SRBIJI, želi da dovede drugu kompaniju? LUDILO MOZGA!

Beta

Politika

KOGA, BRE, ONI ZAMAJAVAJU VIŠE?! Savo Manojlović sada kaže da litijum MOŽE DA SE ISKOPAVA U SRBIJI, želi da dovede drugu kompaniju? LUDILO MOZGA!

Podeli vest

Predstavnik inicijative "Kreni-promeni" Savo Manojlović pokazao je još jednom da cilj lažnih ekoloških protesta koje organizuje nije briga za ekologiju, već čist ekonomski interes

 

On je podelio je na svom Tviteru objavu zvaničnog naloga Kreni-promeni u kom se navodi da se litijum može napraviti brzo i bezbedno, ali ne jeftino, ili sporo i bezbedno, ali jeftino, a tokom lažnih ekoloških protesta bilo je reči da ne može da se napravi nikako.

Stoga se postavlja pitanje koga lažni ekolozi zamajavaju?

– Litijum se iz jadarita može proizvesti brzo i jeftino (ali ne bezbedno), brzo i bezbedno (ali ne jeftino), ili jeftino i bezbedno (ali ne brzo), rekao je stručnjak za gas iz UNECE-a i hemijski inženjer Branko Milićević u intervjuu za Balkan Green Energy News – napisano je u tvitu.

Foto: printscreen

Pa, da li je Savo Manojlović, koji je bio jedan od vođa protesta tokom kojih su blokirane saobraćajnice i ometan normalan život građana, imali za cilj da oteraju jednog investitora, a dovedu drugu kompaniju?

Jasno je da se iza lažnih ekoloških protesta krije čist ekonomski interes, a briga za ekologiju na kojoj su insistirali bila je samo paravan iza kog su se krili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeka

pre 2 godine

Sava je jedan lažnjak kome je za cilj samo rušenje Vučića.Uzeo je debele pare da bi napravio haos po ulicama ali je vrlo brzo provaljen.Ekologija njega ne zanima,ali rušenje vlasti mu je prioritet ali neće uspeti.

Rade R

pre 2 godine

Pustite bre kretena i izdajnika, stranog plaćenika! Biće izbori! Narod će da kaže svoje! A ovaj "stručnjak" neka se kandiduje, neka kaže koji mu je program a narod će da kaže dali mu veruje! On se osilio pa misli da može ucenama i lažima da se vodi politika, u čemu mu je "pomogla" i vlast, sve radi mira u kući, pa mu ispunjavali želje! Šta je sad sa "moratorijumom na 20 godina"?! Naravno da će se vršiti iskopavanja, ali ne ta firma koja njega plaća da radi ovo što radi, nego neko ko najviše odgovara našoj državi a ne strancima! Pusti Savu jajaru!

samopostovanje

pre 2 godine

savo radi za onog ko ga placa..to je sasvim normalno...ali nije normalno zasto nas svakog dana bombardujete sa nikim savom...koga briga za tog savu?

Bora

pre 2 godine

Ovo su pravi prevaranti hoce nesto a ne znaju sta!

Žigolo

pre 2 godine

A šta je tu sada iznenađujuće? Odmah nakon što se Savo razgalamio objavljeno je da je on bio stipendista firme koja kopa litijum u Nemačkoj? Još tada je bilo jasno da se iza lažne brige za ekologiju ustvari krije konkurentska bitka oko litijuma i toga ko će da omasti brkove. Poražavajuće je samo to koliko glupih ljudi ima koji su spremni da padnu na takve jeftine fore, da idu na "proteste" i da malteretiraju nedužne ljude, čak i da ih biju, zarad hohštaplera koji je rešio da izigrava velikog ekologa i političara a ustvari stranog plaćenika i samozvanog "direktora" nekog "pokreta" ...

milankukic

pre 2 godine

nikog oni ne zamajavaju našli budale koe ssu naseli na pricu isto kao i pokret OTPORA a vođa sad uživa i Americi a mladež i drugi nerazmišljaju od cega ce da žive

zora

pre 2 godine

On stvarno misli da se nesto pita.Srbija zelela da se oslobodi Rio T. pa iskoristila njegove zahteve a on pomislio da je "pobedio" Vucica i Vladu. Jadan SAVO ili SAVA kako li se vec zove. Jogurt se pomesao sa sivom materijom.

Carica Sveta

pre 2 godine

Kreni-promeni i Savo Manojlović nakon skandalozno izjava o premijerki Srbije Ani Brnabić nisu više kredibilni sagovornici o bilo kojoj temi. Kompanija Rio Tinto nije firma koja zaslužuje poverenje, što je pokazao i izveštaj o ponašanju prema zaposlenim kao i mnogi drugi izveštaji o ekološkim , kulturnim i društvenim katastrofa koje su izazvali. Eksploataciju litijuma ako se državni vrh Srbije za to opredeli, treba poveriti nemačkim kompanijama. Zbog čistih tehnologija i zaštite životne sredine.

doživotna robija za Rošavog i

pre 2 godine

Јебуцкају вас ови партијски непријатељи, а? ???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija